null TE-live: Kouluttaudu ja työllisty osaajaksi puhtauspalvelualalle!

Kiinnostaako sinua työ, joka mahdollistaa omaan elämäntilanteeseesi sopivan työajan ja paikan? Tässä lähetyksessä esitellään rekrytoivaa koulutusta, jonka kautta voit kouluttautua osaajaksi puhtauspalvelualalle Tampereen seudulle.

 

Koulutus järjestetään puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammatin monipuolisiin työtehtäviin suuntautuen, ja sen tavoitteena on työllistyminen ja uuden urapolun luominen. Koulutuksessa teet työtä työpaikkaohjaajan ohjauksessa kohti itsenäistä työskentelyä.

 

Koulutus järjestetään yhteistyössä TAKK:n TE-toimiston ja yhteistyöyritysten kanssa. Koulutuksen yhteistyöyrityksinä ovat mukana HH-kiinteistöpalvelut, ISS Palvelut, Kotikatu Pirkanmaa, Lekitekin, N-Clean sekä SOL Palvelut Oy.Tässä lähetyksessä keskustelemassa on mukana Lekitekin ja N-Cleanin edustajia sekä kouluttajatahon edustaja. Työnantajat solmivat hyvin suoritetun koulutuksen päätteeksi työntekijöiden kanssa oppisopimuksen. Koulutus kestää 1–4 kuukautta aiempaan osaamiseesi pohjautuen. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa yksi tutkinnon osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinnosta. Koulutuksen lähiopetus järjestetään Tampereella osoitteessa Kurssikeskuksenkatu 11.

 

Tuleva työpaikkasi voi olla toimisto-, hotelli-, tehdas-, terveydenhuollon pisteet, koulu- tai päiväkotikohteet, palvelutalot, rakennus tai muu erityissiivouskohde. Työajat ovat vaihtelevia ja joissakin työkohteissa vaaditaan valmius kaksivuorotyöhön.

 

Koulutus on tarkoitettu yli 20-vuotiaille työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-palveluiden asiakkaille. Valittavan henkilön tulee olla perusterve sekä omata perus suomenkielentaito.

 

Lisätietoa koulutuksesta löydät täältä (te-palvelut.fi).

 

 

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla, Pirkanmaan TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne näihin kanaviin.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 30. syyskuuta 2021, 11:00
Päättyy Päättyy: 30. syyskuuta 2021, 11:40

Sijainti Sijainti: Online

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54