null Webinaari: Työnhaun kanavat ja piilotyöpaikat

Tuntuuko että etsit työpaikkoja aina samoja kanavia pitkin ja hakeminen ei meinaa tuottaa tulosta? Mitä jos hakisitkin paikkaa, joka ei ole julkisessa levityksessä tai saisitkin työnantajan lähestymään sinua sen sijaan, että itse lähestyt häntä työpaikan tiimoilta?
 
Osallistu keskiviikkona 19.01.2022 Teams Liven kautta järjestettävään Työnhaun kanavat ja piilotyöpaikat webinaariin. Webinaarissa kuulet mitä tarkoitetaan piilotyöpaikoilla ja saat yleisellä tasolla vinkkejä mistä eri kanavista avoimia työpaikkoja on mahdollista löytää. Käymme läpi myös verkostoitumisen merkitystä työnhaussa, sekä tutustumme sosiaaliseen mediaan työnhakukanavana. Käytämme webinaarin tukena paljon esimerkkejä, joten sinun ei tarvitse omata ennakkotietoa aihealueesta osallistuaksesi.  
Webinaari järjestetään suomeksi ja sen kesto on noin 1 tunti. Sinun ei tarvitse olla TE-toimiston asiakas osallistuaksesi.  
 
Tervetuloa mukaan!

Pääset mukaan Teams Live tapahtumaan yllä olevan linkin kautta ilman kirjautumista tai rekisteröitymistä. Voit osallistua tapahtumaan halutessasi anonyyminä. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Microsoft Edge-selaimilla.  
 
Tapahtuman järjestää Uudenmaan TE-toimisto.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 19. tammikuuta 2022, 13:00
Päättyy Päättyy: 19. tammikuuta 2022, 14:00

Sijainti Sijainti: Verkossa

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54