Ajankohtaista

Otsikko
null PERUTTU: Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. TE-live lähetys: Nesenta Oy hakee palveluneuvojia Kouvolan ja Lahden alueella

Onko asiakaspalvelutyö sinulle tuttua? Tai ehkäpä olet tehnyt työtä myynnin parissa? Ehkä ala ei ole vielä tuttu, mutta sinusta löytyy asiakaspalvelijan luonnetta? Kiinnostaisiko sinua työskennellä innovatiivisessa työympäristössä, missä yhdistyy sekä asiakaspalvelutyö että myyntityö. Yrityksessä, jonka toiminta kasvaa koko ajan ja toimipisteitä löytyy ympäri Suomea. Jos vastaus on kyllä, tämä lähetys on sinulle!


"Nesenta Oy on valtakunnallinen asiakaspalvelun moderni laatutoimija, joka toimii yhteistyössä tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa. Pääpaikkanamme sijaitsee Kirkkonummella ja kevään 2022 aikana olemme avaamassa uutta toimipistettä tiimeineen Kouvolaan ja/tai Lahteen.

Asiakaspalvelutyöhön pääsee mukaan kattavan perehdytysjakson jälkeen, joten aikaisempi työkokemus asiakasneuvojan työtehtävästä ei ole välttämätön. Arvostamme kuitenkin aikaisempaa taustaa asiakaspalvelutehtävistä ja tausta myynnillisistä työtehtävistä on pelkkää plussaa!"


Tule mukaan seuraamaan lähetystä 18.1.2022 klo 14:00 ja kuulemaan lisää Nesenta Oy:stä sekä heidän palveluneuvojan työnkuvasta. Lähetyksessä mukana ovat tiiminvetäjä Marika Korhonen sekä palveluneuvoja Jenny Jurvanen kertomassa lisää. Osallistu mukaan lähetykseen laittamalla ennakkokysymys osoitteessa www.te-live.fi tai kysymällä suoran lähetyksen aikana chatissa lisää.

Voit seurata lähetyksiämme te-live.fi:ssä sekä YouTube-kanavallamme "Kaakkois-Suomen TE-palvelut". Kaikki lähetykset voit myös katsoa milloin vain jälkitallenteina YouTubesta ja te-live.fi:ssä.

Omistaja TE-palvelut
Resurssit Resurssit: TE-palvelut

Alkaa Alkaa: 18. tammikuuta 2022, 14:00
Päättyy Päättyy: 18. tammikuuta 2022, 15:00

Sijainti Sijainti: Kouvola, Lahti

Julkaisupäivämäärä 29.5.2013 16:54