Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Tarvitsetko apua työnhakuun tai ammatin löytämiseen?

Kainuun TE-toimisto tarjoaa asiakkailleen maksuttomia valmennuksia erilaisiin työelämään liittyviin tilanteisiin. Valmennusten avulla saat monenlaisia käytännön vinkkejä ja henkilökohtaista ohjausta oman työnhaun edistämiseen ja ammatin löytymiseen.

Työnhakuvalmennuksen (kesto 5 päivää) tavoitteena on parantaa ja tukea työnhakutaitoja siten, että saat valmiudet omatoimiseen työnhakuun eri kanavia käyttäen. Esite.

Jos tietokoneen käyttötaitosi ovat hyvin puutteelliset tai niitä ei ole lainkaan, Työnhakijan tietotekniikkataidot aloittelijalle-valmennuksessa näitä taitoja harjoitellaan 10 päivän ajan. Tarvitset atk- taitoja työ- ja urasuunnittelun tueksi, työn hakemiseen sekä viranomaisasiointiin verkossa. Esite.

Oma urapolkuni-valmennuksella selkiytetään ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja, ammatilliseen koulutukseen hakeutumista ja kehitetään työelämävalmiuksia. Uravalmennus kestää 15 – 22 pv.

Työnhaun verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat parantaa työnhakutaitojasi ja saada välineitä työpaikan löytämiseen. Sinulla on oltava valmiudet opiskella ohjatusti verkossa. Valmennukseen osallistutaan yksilöllisesti kotikoneelta, omaan tahtiin ja itselle sopivana aikana. Valmennuksen kesto on 1-2 päivää (7-14 tunti) suoritettuna kahden viikon aikana.

Työhönvalmennuksen tavoitteena on edistää työhön sijoittumista ja tukea työssä pysymistä. Palvelu on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Esite

Osaamis- ja ammattitaitokartoituksen tavoitteena on selvittää ammatillisen osaamisesi taso ja kehittämistarpeet suhteessa oman ammatin osaamisvaatimuksiin tai selkeyttää ammatillista suuntautumistasi. Kartoitus kestää 1 – 3 pv. Esite

Valmennuksista saat lisätietoa ja niihin voit ilmoittautua Kainuun TE-toimiston kautta puh. 029 503 9002. Viereisistä tapahtumista näet oman paikkakuntasi valmennukset ja löydät valmennuksien esitteet.


Oma
asiointi