Koronavirus aiheuttaa muutoksia Kainuun TE-toimiston toimintaan

Kainuun TE-toimistossa on järjestelty toimintoja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Palvelukyvyn turvaamiseksi palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti 
Oma asiointi -palvelun kautta verkossa

tai puhelimitse:

  • Henkilöasiakkaat 0295 025 500
  • Työnantaja- ja yritysasiakkaat Kainuu 0295 039 001
  • Yritys-Suomi-puhelinpalvelu 0295 020 500

Toimipisteemme Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella palvelevat asiakkaita pääsääntöisesti etäyhteyksin. Toimipisteissä on kuitenkin mahdollista käydä toimittamassa asiakirjoja ja aloittamassa työnhaku, mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista. Kajaanin toimipiste on avoinna arkisin klo 9-16. Kuhmon ja Suomussalmen toimipisteet palvelevat 1.3.2021 alkaen vain ajanvarauksella.

TE-toimisto noudattaa asiakaspalvelussa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Aluehallintoviraston ohjeita. Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään sähköisiä palvelukanavia ja välttämään asiointia paikan päällä.

Lisätietoja sähköisestä asioinnista löydät:

Kiireellisissä asioissa voit myös laittaa sähköpostia:  
kirjaamo.kainuu@te-toimisto.fi

Näillä toimenpiteillä ja muutoksilla pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronaviruksen leviämistä, suojaamaan väestöä sekä turvaamaan yhteiskunnan toimintojen kannalta oleellisia tehtäviä, sekä talouselämän toimintaa tässä poikkeustilanteessa.

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja sen myötä ohjeet ja toimintatavat voivat tarkentua. Viestimme muutoksista verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa @TEpalvelutkainuu ja Twitterissä @TeKainuu

Lisätietoja:
Tiina Veijola
johtaja  
Kainuun TE-toimisto  
0295 039 116
tiina.veijola@te-toimisto.fi


Asioi meillä

Työ- ja elinkeinotoimiston palveluja eli TE-palveluja henkilö- ja yritysasiakkaille Kainuussa tarjoaa Kainuun TE-toimisto.

Kainuun TE-toimistolla on toimipaikat Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella, joissa voivat asioida kaikkien Kainuun kuntien asukkaat.

Tietoa Kainuun alueesta, kunnista ja palveluista

Kunnat

Yhteistyötahoja