Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Keski-Suomen TE-toimisto jalkautuu lähelle yrittäjää

TE-toimiston yhtenä ydintehtävänä on edesauttaa yrityksiä toimimaan ja menestymään. Tämä tehtävä mielessään toimisto lähtee kentälle. Uuden yritystiimin asiantuntijoiden tavoitteena on tulla lähelle yrittäjän arkea, kuunnella hänen tarpeitaan ja reagoida niihin.

– Työnhakija-asiakkaat ovat meillä jo valmiina. Tärkein päämäärämme on yhdistää heitä ja yrittäjiä toisiinsa. Vieläpä sillä tavalla, että tuomme palvelun lähelle eli käymme yrittäjien luona, jolloin voimme sopia palvelutarpeista ja -tavoista yrityslähtöisesti, Juhani Lehtonen yritystiimistä konkretisoi. 

Työnantajayhteyksiä TE-toimistolla on ollut aina. Erona aikaisempaan on se, että nyt TE-toimistolla on työnantajien suoraan palveluun keskittyviä asiantuntijoita, jotka ovat mukana tukemassa yrityksen kasvua ja kehitystä sekä auttamassa haastavissa tilanteissa. Palvelupaketti ei rajoitu pelkästään perinteisiin rekrytointiasioihin, vaikka ne ovat edelleen keskiössä. Työnvälitystä TE-toimistossa tehdään laajalla rintamalla.


Yrityskehittäjät oikealta: Kari Lintunen, Marko Piispanen, Teija Kunnari, Minna Heino, Arja Rintanen ja Juhani Lehtonen

– Työ- ja elinkeinoministeriön hallinnoimat yrityspalvelut koostuvat TE-palvelujen lisäksi esimerkiksi mahdollisista investointiavustuksista. Asiantuntijamme kykenevät ohjaamaan yrittäjää näiden muidenkin palvelujen pariin. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa, palvelujohtaja Minna Heino korostaa.   

Aloittavien yritysten palveluja ei haluta unohtaa. Yritystiimin jäsenistä Lehtonen ja Kari Lintunen keskittyvät niihin. Starttirahan lisäksi TE-toimisto tukee uusia yrittäjiä yritysinfoilla ja yrittäjäkoulutuksilla.

 – Tärkeintä uusien yritysten kanssa työskentelyssäkin on kyky verkostoitua ja ohjata oikean palvelun pariin. On myös hyvä osata kysyä yrittäjältä, mitä sinulle kuuluu, Lintunen kertoo.

Kun TE-toimistosta soitetaan tai otetaan muulla tavoin yhteyttä, asiantuntija haluaa tukea yritystäsi. Palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit myös itse ottaa yhteyttä!

Yritystiimin asiantuntijat Keski-Suomessa:

Eteläinen: Teija Kunnari, p. 0295 046 102
Keskinen: Juhani Lehtonen, p. 0295 046 114
Pohjoinen: Marko Piispanen, 0295 046 154

Aloittavat yritykset ja starttiraha: Kari Lintunen,
p. 0295 046 120

Lisätietoja:

Palvelujohtaja Minna Heino, p. 0295 046 020
Palveluesimies Arja Rintanen, p. 0295 046 178

etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi

Avainsanat: rekrytointi, kokonaispalvelu, yrityskäynnit


Oma
asiointi