Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koulutusinfosta eväitä työuralle

TE-toimiston Jyväskylän toimipaikassa 7.3.2014 järjestetty koulutusinfo keräsi paikalle arviolta 150 kävijää. Teemana olivat ajan hermolla olevat työvoimakoulutukset.

Aamun avasi Teak Teknologiakeskus Oy, jonka edustajat Juha Koivula ja Petri Kolehmainen kertoivat robotiikan ja projektityöskentelyn täydennyskoulutuksesta. Täysi tupa kuunteli tietopakettia koulutuksen sisällöstä ja esitti kouluttajalle lisäkysymyksiä.


Robotiikan työvoimakoulutus keräsi runsaasti kuulijoita

Myös Pelinkehittäjä-koulutus kiinnosti yleisöä. Koulutuksesta kertonut Jouni Huotari Jyväskylän ammattikorkeakoulusta piti tilaisuutta onnistuneena, ja kuulijakunta vastasi hyvin Huotarin odotuksia. Ohjelmointiosaamisesta on koulutuksessa ehdottomasti hyötyä, mutta pelinkehityksessäkin kaivataan monenlaista osaamista.  

– Kannustaisin ehdottomasti myös naisia hakemaan koulutukseen. Tässäkin tilaisuudessa heitä oli selvästi miehiä vähemmän, Huotari totesi.

Päivän päätti yrittäjäkoulutuksista kertonut Antti Kasanen Valmennuskeskus Publicista. Antin mukaan he osallistuvat mielellään esittelytilaisuuksiin, koska pelkät esitteet eivät ole enää nykypäivää. On aivan erilaista keskustella potentiaalisten koulutettavien kanssa kasvokkain.

– Varsinkin työnhaku- ja uravalmennuksissa tämä on tärkeää. Siinä häipyy jo aika paljon niitä ennakkoluuloja, joita ihmisillä saattaa olla koulutuksia ja valmennuksia kohtaan. Näitä kun ei järjestetä tilastojen kaunistukseksi, vaan näistä on ihan oikeasti hyötyä työnhakijoille, kouluttaja totesi.

TE-toimisto haluaa kiittää kaikkia paikalla olleita kävijöitä ja kouluttajia! Esillä olleisiin koulutuksiin on tullut tilaisuuden jälkeen runsaasti hakemuksia.

Paikalla olivat:

Teak: Robotiikan ja projektityöskentelyn täydennyskoulutus
JAMK: Pelinkehittäjäkoulutus
JAMK: Uudistava kehittäminen
Valmennusmajakka: Yrittäjäkoulutus päiväkoulutuksena
KK Valmennus Oy: Yrittäjäkoulutus ilta- ja päiväkoulutuksena 


Oma
asiointi