Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Kriisistä kasvuun, apua yrittäjille valmennuksen muodossa

Vertaistukea sekä uusia näkökulmia ja ideoita yrittämiseen tarjoavat valmennukset tuovat apua yrittäjille poikkeusajan keskelle.

– Kevään aikana yrittäjien yhteydenotoissa on näkynyt huoli tulevaisuudesta, kun toiminta oli lakannut kokonaan tai melkein kokonaan, Keski-Suomen TE-toimiston asiantuntija Laila Ohra-aho kertoo.

15.6. alkava 10-päiväinen Kriisistä kasvuun -verkkovalmennuksessa annetaan yrittäjille ajankohtaista tietoa muutostilanteessa yritystoiminnan hallintaan ja päivittämiseen. Tavoitteena on löytää keinoja yrityksen liiketoiminnan uuteen suuntaan kriisissä ja tarjota yrittäjälle vertaistukea. Valmennus toteutetaan etätyöskentelynä verkossa. Valmennuksessa painottuu käytännön tekeminen oman liiketoiminnan kehittämiseen. Jokainen valmennettava saa myös henkilökohtaista ohjausta ja konsultaatiota.

Valmennuksen sisältönä on muun muassa oman liiketoiminnan kehittämishankkeet, jaksaminen yrittäjänä sekä häiriötilannerahoituksen hakeminen ja eri tuet. Valmennuksen käynnistivät Keski-Suomen TE-toimisto ja Keski-Suomen ELY-keskus, ja palveluntuottajana on Valmennuskeskus Public.

Kiinnostuitko valmennuksesta? Lue lisää täältä. Valmennuksessa on vielä muutama paikka vapaana, joita voi hakea 15.6. asti. Seuraava yrittäjille suunnattu valmennus alkaa syksyllä 2020.