Ajankohtaiset

<< Takaisin

Miitti Keski-Suomessa työ kohtaa tekijän

Yrityksille räätälöity ja kohdennettu maksuton rekrytointipalvelu Miitti Keski-Suomi on auttanut tänäkin vuonna löytämään sopivia työntekijöitä yrityksiin, tekemään tunnetuksi yrityksiä ja toimialoja sekä kartoittamaan työntekijöiden saatavuutta alueella. Vuonna 2019 Miitti-tapahtumia on järjestetty 77 ja niihin on osallistunut noin 1500 työnhakijaa.

Palaute yrityksiltä ja työnantajilta on ollut positiivista tai erittäin positiivista. Edellisenä vuonna Miitissä mukana ollut Kalevantulen Göran Weber suosittelee palvelua muillekin:

– Miitti toimi oikein hyvin, suosittelen palvelua ilman muuta. Järjestelyt oli hoidettu erittäin hyvin ja saimme Miitin kautta uusia työntekijöitä. Muutenkin yhteistyö TE-palvelujen kanssa on ollut toimivaa. Olemme saaneet hyviä neuvoja ja apua eri asioissa, Weber kertoo.

 

Tapahtumia monissa paikoissa ja monilla aloilla

Kuluneen vuoden Miitit ovat sijoittuneet maantieteellisesti varsin kattavasti yhteensä kymmenelle eri paikkakunnille. Tapahtumia on järjestetty Jyväskylässä, Äänekoskella, Karstulassa, Viitasaarella, Saarijärvellä, Jämsässä, Keuruulla, Joutsassa, Muuramessa ja Uuraisella. Tilaisuuksia voidaan järjestää myös työnantajan tiloissa.

Miitit jakautuivat varsin tasaisesti teknisille ja teollisuuden aloille, kaupan ja hallinnon työhön sekä hyvinvointialoille, jossa puolet Miitti-tapahtumista ovat olleet sosiaali- ja terveysalan hoitotehtäviin.

 

Nopea reitti rekrytoinnille

Miitti-tapahtumat ovat erityisesti suoraan rekrytointiin liittyvä palvelu, jossa työnantaja on useimmiten rekrytoimassa yhdestä viiteen työntekijää. Palvelu taipuu kuitenkin moneen: alan ja työtehtävien esittelyyn tai vaikka RekryKoulutuksen tueksi. RekryKoulutusten tavoite työntekijöiden kouluttaminen haluttuihin tehtäviin ja koulutuksen jälkeinen työllistäminen. Tänä vuonna Miitti-tapahtumista 11 oli RekryKoulutukseen liittyviä tilaisuuksia.

Iso osa Miiteistä päättyy työnantajan tekemiin pikahaastatteluihin.

– Ilahduttavinta on, että miltei viidenneksessä Miitti-tapahtumista työnantaja on rekrytoinut heti haastattelun perusteella uuden työntekijän tai useamman. Tämän lisäksi työnantajat ovat sopineet myöhempiä haastatteluja kiinnostavien hakijoiden kanssa, Keski-Suomen TE-toimiston asiantuntija Sari Miettinen kertoo.

Miitti ovat loistava tapa työnantajalle tavata työnhakijoita. TE-toimisto lähettää kutsut asiakkailleen työnantajan kanssa sovittujen osaamis- ja kiinnostustaustojen perusteella. Yhä useammat Miitit ovat  kaikille kiinnostuneille avoimia tapahtumia. Suurin osa Miiteistä sovitaan työnantajan ja TE-asiantuntijan tavatessa työnantajakäynnillä. Tiedot tulevista Miitti-rekrytointitapahtumista löytyvät Ajankohtaista-kotisivuilta.


Lue lisää Miiteistä täältä.

Kysy lisää tai kutsu asiantuntija yrityskäynneille:
Työnantaja- ja yritysasiakkaiden puhelinpalvelu puh. 0295 046 006 (ma-pe klo 9–16)
 


Oma
asiointi