Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

TE-toimiston rekrytapahtumassa positiivinen kierre

TE-toimiston Jyväskylän toimipaikassa tiistaina 12.2.2014 järjestetty rekrytointitapahtuma keräsi satoja kävijöitä. Työnantajat ja työntekijät kohtasivat toisensa konkreettisella tavalla.

Yksi kävijöistä oli Mikko Hiltunen Jyväskylästä. Hän oli saanut tiedon tapahtumasta sähköpostitse.

– Etsin aktiivisesti töitä. Tässä tapahtumassa pääsee näkemään työnantajia helposti ihan kasvokkain, Mikko kertoi.

Merkonomiksi valmistunut Mikko sai kyseltyä työnantajilta tarjolla olevista työpaikoista ja työtehtävistä. Olipa nuori mies jättänyt CV:nsä jo suoraankin muutamille työnantajille.

 – Hyvältä näyttää. Tällaiset tapahtumat ovat mielenkiintoisia ja hyödyllisiä, Mikko päätti. 

Osuuskauppa Keskimaan HR-asiantuntija Mari Nurmiranta kertoi olleensa positiivisesti yllättynyt, kun TE-toimistosta otettiin yhteyttä tapahtumaa suunniteltaessa.

– Harvemmin olemme olleet TE-toimistossa näissä merkeissä, joskin meillä oli yhteinen rekrytointikoulutusprojekti tuossa vähän aikaa sitten.

Mikä sai Keskimaan lähtemään tapahtumaan mukaan?

– Haluamme näkyä tällä tavalla. Voimme kertoa mahdollisuuksista ja väylistä, kuinka meille haetaan töihin. Tässä voi lisäksi herätellä nuoria ajattelemaan, voisiko Keskimaa olla heidän tuleva työnantajansa.

Keskimaa on aktiivinen nuorten työllistäjä. Se on mukana muun muassa Nuorille töitä -projektissa, jonka tarkoituksena on nujertaa nuorisotyöttömyys työpaikka kerrallaan.

– Mukavasti on käynytkin kyselijöitä. Varmasti saamme tätä kautta taas useita hyviä hakijoita, Mari iloitsi.

Mukana olleilta työnantajilta saadun palautteen innoittamina vastaavia tapahtumia tullaan järjestämään jatkossakin. Jos yrityksesi tai yhteisösi haluaa mukaan, ota yhteyttä TE-toimistoon! Työnantajapalvelujen yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.


Oma
asiointi