Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Valmistumassa, mutta ei vielä töitä tiedossa? Toimi näin

Onnittelut valmistumisesta! Jos sinulla ei ole töitä heti valmistumisesi jälkeen tai et aloita heti uusia opintoja, kannattaa ilmoittautua työnhakijaksi TE-palveluissa. Voit ilmoittautua työnhakijaksi jo ennakkoon.

Ilmoittautumalla 4.–17.5.2020, sujuvoitat asiakkuuttasi TE-toimistossa ja varmistat, että työnhakusi on voimassa heti valmistuttuasi.

Mikäli ilmoittaudut työnhakijaksi vasta valmistumisen jälkeen, työnhakusi ja mahdollinen oikeutesi työttömyysturvaan alkaa aikaisintaan ilmoittautumispäivästä.

 

Työnhakijaksi ilmoittautuminen

Työnhakijaksi ilmoittaudutaan Oma asiointi -palvelussa. Tarvitset verkkoasiointiin henkilökohtaiset pankkitunnukset. Huomaathan, että työnhakijaksi ilmoittautuminen on kolmivaiheinen prosessi. Seuraa tarkasti palvelun ohjeita ja täytä huolellisesti kaikki tietosi järjestelmään. Tämä sujuvoittaa asiointiasi.
 
Katso täältä tarkemmat ohjeet työnhakijaksi ilmoittautumisesta.

Muista myös hakea työttömyysetua Kelasta tai työttömyyskassasta. TE-toimisto ilmoittaa heille oikeudestasi työttyömyysetuuteen.

Töitä tarjolla

Valtakunnallisilta sivuiltamme löydät avoimia työpaikkoja sekä työvoima- ja rekrytointikoulutuksia. Sivuilta löydät myös tarkempaa tietoa työnhausta.Tarjolla on nyt muun muassa paljon kausitöitä.

 

Oletko alle 30-vuotias?

Ohjaamossa 15–29-vuotiaat saavat tukea työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta. Ohjaamot palvelevat tällä hetkellä etänä.

Keski-Suomessa on Ohjaamot Jyväskylässä, Äänekoskella, Hankasalmella, Laukaassa, Saarijärvella ja Keuruulla.


Oma
asiointi