Tieto- ja neuvontapalvelu


Tieto- ja neuvontapalvelu on työnhaun ja sähköisen asioinnin neuvontaa sekä koulutusneuvontaa. Neuvonta on yleisluontoista ohjausta ja sitä tarjoavat Eezyn uravalmentajat. Mikäli haluat keskustella TE-palveluiden asiantuntijan kanssa, jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta.

Palvelu koostuu seuraavista osista:

Yleisluontoinen ohjaus ja neuvonta

Voit saada yleisluontoista ohjausta ja -neuvontaa TE-toimistossa asiointiin ilman ajanvarausta verkossa ja puhelimitse. Uravalmentajat auttavat ja opastavat esimerkiksi te-palvelut.fi-sivujen ja Oma asiointi -palvelun käytössä sekä koulutukseen hakeutumisessa.

Voit saada yleisluontoista opastusta ja neuvontaa tällä hetkellä chat-palvelun kautta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 13–16. Huom! Chat-ikkuna on näkyvissä vain chatin aukioloaikoina. Chatissa vastaavat Eezyn uravalmentajat. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

Tarkemmissa henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvässä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen TE-puhelinpalveluun.

Tieto-ja neuvontapalveluiden chat-palvelu (eezy.fi)

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelu

Webinaarimuotoiset infotilaisuudet

Webinaarimuotoisissa infotilaisuuksissa saat yleisluontoista tietoa työn- ja koulutukseen hausta. Työnhaku-infoissa kerrotaan mm. työllistävistä aloista ja piilotyöpaikoista. Tilaisuuksissa voi olla mukana myös työnantajia. Opintopolut-infoissa kuulet mm. eri opiskelupoluista ja tutkinnoista. Infoissa voi olla mukana myös eri oppilaitosten edustajia. Talven 2021 webinaarien aikataulut:

  • 13.1. Sähköinen asiointi
  • 20.1. Linkedin
  • 27.1. Opintopolut
  • 10.2. Kevytyrittäjyys
  • 17.2. Työnhakijan voimavarat ja hyvinvointi

Tarkempaa tietoa webinaareista tapahtumakalenterissa.

Henkilökohtainen neuvonta ajanvarauksella

Henkilökohtaisessa neuvonnassa saat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa mm. koulutukseen hakeutumiseen ja sopivan koulutusvaihtoehdon löytämiseen. Ohjaaja voivat opastaa myös esimerkiksi CV:n tai työhakemuksen laadinnassa. Ajan voit varata suoraan ajanvarauskalenterista. Huomaathan, että varatessasi ajan kalenterin kautta, annat Eezyn uravalmentajille luvan käyttää antamiasi tietoja henkilökohtaisen neuvonta-ajan suunnittelua ja mahdollisista ajanvaraukseen liittyvistä muutoksista tiedottamista varten.

Ajanvarauskalenteri henkilökohtaista neuvontaa varten (office365.com)
Voit varata ajan myös chat-palvelun kautta (auki ti, to ja pe klo 13–16.) Huom! Chat-ikkuna näkyvissä vain chatin aukioloaikoina. Chatissa vastaavat Eezyn uravalmentajat. Tarkemmissa henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvässä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen TE-puhelinpalveluun.

Tieto-ja neuvontapalveluiden chat-palvelu (eezy.fi)

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelu

Oma
asiointi