Tieto- ja neuvontapalvelu


Tieto- ja neuvontapalvelu on työnhaun ja sähköisen asioinnin neuvontaa sekä koulutusneuvontaa. Neuvonta on yleisluontoista ohjausta ja sitä tarjoavat Eezyn uravalmentajat. Mikäli haluat keskustella TE-palveluiden asiantuntijan kanssa, jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelun kautta.

Palvelu koostuu seuraavista osista:

Yleisluontoinen ohjaus ja neuvonta

Voit saada yleisluontoista ohjausta ja -neuvontaa TE-toimistossa asiointiin ilman ajanvarausta verkossa ja puhelimitse. Uravalmentajat auttavat ja opastavat esimerkiksi te-palvelut.fi-sivujen ja Oma asiointi -palvelun käytössä sekä koulutukseen hakeutumisessa.

Voit saada yleisluontoista opastusta ja neuvontaa tällä hetkellä chat-palvelun kautta tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 13–16. Huom! Chat-ikkuna on näkyvissä vain chatin aukioloaikoina. Chatissa vastaavat Eezyn uravalmentajat. Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

Tarkemmissa henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvässä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen TE-puhelinpalveluun.

Tieto-ja neuvontapalveluiden chat-palvelu

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelu

Webinaarimuotoiset infotilaisuudet

Webinaarimuotoisissa infotilaisuuksissa saat yleisluontoista tietoa työn- ja koulutukseen hausta. Työnhaku-infoissa kerrotaan mm. työllistävistä aloista ja piilotyöpaikoista. Tilaisuuksissa voi olla mukana myös työnantajia. Opintopolut-infoissa kuulet mm. eri opiskelupoluista ja tutkinnoista. Infoissa voi olla mukana myös eri oppilaitosten edustajia. Syksyn 2020 webinaarien aikataulut:

 • 9.9. Vakuuttava CV ja hakemus
 • 16.9. Ammatinvalinta- ja uraohjausta TE-toimistossa
 • 30.9. Osatyökykyisten palvelut
 • 7.10. Nuori, löydä polkusi
 • 21.10. Työnhakijan voimavarat ja hyvinvointi
 • 28.10. Kevytyrittäjyys
 • 4.11. Uudelle uralle kouluttautuminen
 • 11.11. Työnhakuinfo: kaupan alan yritys
 • 25.11. Keski-ikäisten osaajien työmarkkinat
 • 9.12. Työmarkkinatori
 • 16.12. Kansainväliset työnhakuvalmiudet

Tarkempaa tietoa webinaareista tapahtumakalenterissa.

Henkilökohtainen neuvonta ajanvarauksella

Henkilökohtaisessa neuvonnassa saat yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa mm. koulutukseen hakeutumiseen ja sopivan koulutusvaihtoehdon löytämiseen. Ohjaaja voivat opastaa myös esimerkiksi CV:n tai työhakemuksen laadinnassa. Ajan voit varata suoraan ajanvarauskalenterista. Huomaathan, että varatessasi ajan kalenterin kautta, annat Eezyn uravalmentajille luvan käyttää antamiasi tietoja henkilökohtaisen neuvonta-ajan suunnittelua ja mahdollisista ajanvaraukseen liittyvistä muutoksista tiedottamista varten.

Ajanvarauskalenteri henkilökohtaista neuvontaa varten

Voit varata ajan myös chat-palvelun kautta (auki ti, to ja pe klo 13–16.) Huom! Chat-ikkuna näkyvissä vain chatin aukioloaikoina. Chatissa vastaavat Eezyn uravalmentajat. Tarkemmissa henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvässä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä valtakunnalliseen TE-puhelinpalveluun.

Tieto-ja neuvontapalveluiden chat-palvelu

Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelu

Oma
asiointi