Ohjaamo

Ohjaamo on paikka, josta saa apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamo tarjoaa palveluja alle 30-vuotiaille. Ohjaamo on ensimmäinen ovi matkalla kohti omia tavoitteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi työhön, koulutukseen, arkeen ja elämään. Kuuntelemme, neuvomme ja opastamme sinut omalle polullesi.

Ohjaamon tavoitteena on, että alle 30-vuotiaat saavat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta ilman ajanvarausta. Kaikki asiat eivät toki järjesty heti, mutta Ohjaamosta saat työntekijän kaveriksi asioiden selvittämiseen. Pääpaino on tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluissa, mutta tarjolla on myös yksilöllistä ohjausta.

Asiakastyössä voidaan ottaa myös nuoren vanhemmat, kaverit ja huoltajat tiiviisti yhteistyöhön mukaan. Ohjaamossa tehdään yhteistyötä laajassa verkostossa mm. TE-palvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, etsivän nuorisotyön ja oppilaitosten kanssa.

Ohjaamo Rovaniemi

Aukioloajat: ma-pe klo 10.00-16.00, muina aikoina ajanvarauksella

Yhteystiedot: Kauppakeskus Rinteenkulma (2. krs), Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi, p. 040 772 9236, ohjaamo(at)rovaniemi.fi

Ohjaamo Rovaniemi sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram, Twitter

Ohjaamo Kemi

Kemin Ohjaamo on matalan kynnyksen palvelupiste. Tarjoamme ohjausta, neuvontaa ja tukea mm. koulutukseen, työelämään, terveyteen, ihmissuhteisiin, hyvinvointiin, vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Jos et tiedä keneltä kysyä tai mistä aloittaa, niin aloita Ohjaamosta! Siellä olet aina oikeassa paikassa.

Aukioloajat: ma-to klo 12.00-15.00

Yhteystiedot: Valtakatu 22 (Sauvotalon 5. krs), 94100 Kemi. p. 040 156 2474, kohtaamo(at)kemi.fi

Ohjaamo Kemi sosiaalisessa mediassa: Facebook

Lisätietoa Ohjaamoista (ohjaamot.fi)

Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)