Rovaniemen alueen hankkeet

Tältä sivulta löydät Rovaniemen alueella käynnissä olevat hankkeet, joissa Lapin TE-toimisto on mukana ja joiden kautta tarjoamme myös palveluita. Tarkemmat tiedot hankkeista löydät kunkin hankkeen kotisivuilta. Kiinnostuksesi hankkeeseen osallistumisesta voit ilmoittaa kunkin hankkeen yhteyshenkilölle.

JOKOS-hanke – Työtä ja hyvinvointia kylissäOsaamista työvoimapoolista -hanke

JOKOS-hanke – Työtä ja hyvinvointia kylissä

Hankkeen päämääränä on lisätä työtä ja hyvinvointia Rovaniemen kylissä ja yhteisöissä vahvistamalla maaseutualueiden kyläyhdistysten ja muiden toimijoiden elinvoimaa sekä kykyä työllistää. Lisäksi pyritään tukemaan yhdistyksiin työllistyvien henkilöiden osallisuutta, osaamisen tunnistamista ja vahvistumista sekä työelämävalmiuksia.

Hankkeen toteutusaika 2019-2022. Lisätietoa Jokos-hankkeesta (kansalaistalorovaniemi.fi). Katso myös hankkeen esite (pdf) ja hankkeen Facebook-sivut.

Ota yhteyttä
Liisa Väänänen, projektipäällikkö
p. 041 318 5281
liisa.vaananen(at)rovaniemenneuvokas.fi
Kaisa Konttavaara, projektityöntekijä
p. 044 241 4508
kaisa.konttavaara(at)rovaniemenneuvokas.fi

Osaamista työvoimapoolista -hanke

Hankkeen lähtökohtana on työmarkkinoilla vallitseva osaajapula. Työnantajilla olisi tarjota työtä, mutta osaavia ja työnantajien tarpeisiin vastaavia työntekijöitä ei välttämättä löydy. Työvoimapoolissa tarkoituksena on rakentaa työelämälähtöinen koulutusmalli, jonka avulla tunnistetaan ja tunnustetaan työvoiman osaamista, löydetään joustavat tavat osaamisen lisäämiseen, päivittämiseen ja kehittämiseen sekä huomioidaan työnantajien osaamistarpeet.

Hankkeen toteutusaika 1.8.2018-31.12.2020. Lisätietoa Osaamista työvoimapoolista -hakkeesta (redu.fi).

Tutustu hankkeen asiakasesitteeseen (pdf)

Ota yhteyttä
Projektipäällikkö
Eeva Maijala
p. 040 658 6577
eeva.maijala(at)redu.fi
Projektisuunnittelija
Marja-Riitta Mäläskä
p. 040 182 7848
marja-riitta.malaska(at)redu.fi

Oma
asiointi