​​​​​

Startti Plus -palvelu

Lapin TE-toimisto tarjoaa uusille, starttirahalla aloittaville yrittäjille maksutonta Startti Plus - asiantuntijapalvelua. Tarkoituksena on luoda alkavalle yrittäjälle hyvät edellytykset kannattavaan liiketoimintaan, sen kasvuun ja tukea yrittäjää myynnissä ja markkinoinnissa.

Palvelun avulla aloittava yrittäjä pääsee henkilökohtaisesti palveluntuottajan kanssa keskustelemaan, arvioimaan ja laatimaan yhdessä konkreettisesti suunniteltuun tai jo käynnistyneeseen yritystoimintaan liittyviä keskeisiä asioita ja kehittämiskohteita. Palvelun tuottaja laatii käyttöösi myös kirjallisen asiantuntija-arvion ja kehittämissuunnitelman.

Startti Plus -palvelua toteuttaa Lapissa kolme palvelun tuottajaa, joista starttirahalla aloittava yrittäjä voi valita itselle sopivan vaihtoehdon. Palvelun tuottajat ovat Cambio Solutions Ky, Oulu Business Networks Oy ja Starttipaja Valmennus Oy.

Startti Plus -palveluun ohjaudut hakemalla starttirahaa Lapin TE-toimistosta. Tämän jälkeen starttiraha-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä ja mikäli starttirahan myöntämisen yleiset edellytykset täyttyvät, he ohjaavat sinut valitsemallesi palveluntuottajalle. Valinnan palveluntuottajasta voit tehdä myös itse Lapin TE-palvelujen sivuilla sähköisesti. Tämän jälkeen palveluntuottaja ottaa sinun yhteyttä ja sopii palvelun käytännön toteuttamisesta (ajankohta ja paikka). Palveluun varataan sinulle aikaa vähintään kaksi tuntia/asiantuntija-arvio.

Startti Plus -palvelu on käytettävissäsi ennen yritystoiminnan aloittamista sekä starttirahakauden aikana niin, että palvelu on käytettävissä mahdollisen starttirahan jatkohakemuksen käsittelyvaiheessa ja starttirahan päättyessä saat vielä sparrausta yritystoimintaasi jolloin palvelu painottuu liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun, erityisesti myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta.

Lisätietoja palvelusta saat Lapin TE-toimiston starttiraha-asiantuntijoilta, tutustu myös starttirahan hakemisen ohjeeseen, josta löydät asiantuntijoiden yhteystiedot.

Palveluntuottajien esitteet

Ilmoittautuminen

Palveluntuottajan valinta -lomake (webropolsurveys.com)

Päivitetty: 21.11.2022