​​​​​

Työmarkkinatori-webinaari

Webinaarin sisältö

  • Työmarkkinatorin esittely
  • Työmarkkinatorin käyttö työnhaussa
  • Oman työnhakuprofiilin luonti työmarkkinatorille
  • Työmarkkinatori tulevaisuudessa

Webinaarin opetusosuuden kesto on noin 1,5h. Tämän jälkeen osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa Työmarkkinatoriin lisättävien tietojen laatimisessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Webinaarien toteutusajankohta

Webinaarit toteutetaan joka toinen viikko keskiviikkoisin.

Osallistuminen webinaariin

Osallistuminen webinaareihin on helppoa, sillä voit osallistua niihin suoraan omalta tietokoneeltasi. Ensimmäisellä osallistumiskerralla sinun tulee kirjautua omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella, tämän jälkeen saat suoraan sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan webinaariin. Liity webinaariin ja katso tarkka osallistumisohje klikkaamalla Osallistu webinaariin -painiketta.

Osallistu webinaariin.

Liitythän webinaariin aikaisintaan 15 min ennen webinaarin aloitusajankohtaa. Liityttäessä aikaisemmin ei automaattinen ohjaus webinaariin välttämättä toimi. Mikäli et ohjaudu automaattisesti webinaariin, liity webinaariin uudelleen tältä sivulta.

Huomioithan, että osallistuminen webinaariin ei onnistu TE-toimiston asiointitiloista löytyvillä asiakaspäätteiltä.

Teknisiä ongelmia webinaariin osallistumisessa?

Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia osallistumisessa tai esim. äänten kuulumisen kanssa, saat apua webinaarin chat toiminnon kautta tai palveluohjauksen puhelunnumerosta 080 090 350.

Tarkempaa tietoa webinaareista löydät palveluntuottajan verkkosivulta.