Yrittäjyysvalmennukset ja yrittäjien työvoimakoulutukset Lapissa

Yrittäjyysvalmennuksemme koostuvat eri valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yrittäjyyden ja yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. Valmennukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät ja yritysvalmentajat.

Lisäksi tarjoamme työvoimakoulutuksia, jotka on tarkoitettu työnhakijaksi ilmoittautuneille yrittäjille. Eri koulutusten tavoitteena on auttaa työnhakijoiksi ilmoittautuneita yrittäjiä kehittämään liiketoimintaansa ja hankkimaan digitaitoja. Luvassa on laadukasta koulutusta nimekkäiden palveluntarjoajien vetäminä.

Yrityksen perustamisen teemapäivät ja täydentävät valmennuskokonaisuudet

Tarjoamme 2-5 päivää kestäviä yrityksen perustamisen teemapäiviä sekä täydentäviä valmennuskokonaisuuksia seuraavista teemoista:

Yrittäjiksi aikoville tarkoitetut valmennukset:

Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena, teemapäiviä voidaan järjestää myös viikonloppuisin. Verkko-opetusta varten tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla sekä toimivan nettiyhteyden. Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessasi tulee olla webkamera. Verkko-opetus järjestetään Skypen tai Teamsin kautta ja näiden ohjelmien käyttöön saat tarvittaessa apua palveluntuottajalta.

Ilmoittaudu mukaan!

Tutustu valmennuksiin tarkemmin esitteistä ja ilmoittaudu mukaan esitteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Yrittäjyysvalmennukset ovat tarkoitettu ensisijaisesti lappilaisille henkilöasiakkaille.

Yrittäjiksi aikoville tarkoitetut valmennukset:
 

Minustako yrittäjä -teemapäivät:

28.5.-29.5.5.2021 Promanager Oy, Verkko (+Muonio)

8.6.-9.6.2021 Self employed in Finland II, Promanager Oy

Ideasta liiketoimintasuunnitelmaksi:

5.7.-9.7.2021 Promanager Oy

Oman osaamisen tuotteistaminen, brändäys ja markkinointi:

31.5.-4.6.2021 Promanager Oy

Kevytyrittäjyysvalmennus ja alustalaskutus:

17.5.-21.5.2021 Suomen Yrittäjäopisto Oy

14.6.-18.6.2021 Promanager Oy

Budjetointi, hinnoittelu, laskutus, laskelmat:

24.5.-28.5.2021 Promanager Oy

Yrittäjän Digitaidot:

 

2.6.-3.6.2021 Suomen Yrittäjäopisto Oy

 

Yrittäjälle suunnatut valmennukset

Yrittäjän asiakashankinta ja GDPR-asetus

18.5.-20.5.2021 Promanager Oy

Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoilla oleville ilmoitetaan erikseen. TE-toimisto ei takaa kaikkien valmennusryhmien toteutumista ja mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan erikseen.