Palvelut MetsäFibre-suurhankkeen aikana

Tältä sivulta saat tietoa palveluistamme MetsäFibren biotuotetehdasprojektin aikana. Osaavan työvoiman tarve kasvaa tehtaan rakennusvaiheen myötä, ja palvelemme hankkeen aikana niin työnhakija- kuin työantaja-asiakkaitamme.

Lapin TE-palveluiden MetsäFibre-hotline ja paikalliset yhteystiedot

Puhelinpalvelu palvelee työnantajia sekä työnhakijoita arkisin klo 9–16.15 numerossa 0295 039 551.

Paikalliset yritysasiantuntijamme auttavat työnantajia mm. henkilöstön rekrytoimisessa, kansainvälisissä rekrytoinneissa, työntekijöiden kouluttautumiseen liittyvissä kysymyksissä sekä rekrytointitapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä.

Työnhakijat saavat neuvontaa mm. rakennusvaiheen työpaikkojen hakemisessa ja osaamisen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Puhelinpalvelun lisäksi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse osoitteeseen metsafibre.lappi@te-toimisto.fi.

Sivusto, jossa työ ja tekijä kohtaavat!

Työnhakijan ja työnantajan kohtaamiseksi Lapin TE-palvelut on avannut hankkeen rakennusvaiheen työpaikkoja ajatellen alustan kohtaamisen tueksi! Alustan avulla löydät osaajia etsivät työnantajat, hankkeesta valtakunnallisesti kiinnostuneet työnhakijat sekä keskeiset palvelut yhden sivun alta ja se on käytettävissäsi 24/7.

Sivusto palvelee työnantajia, työnhakijoita sekä kumppaneitamme rakennushankkeen ajan ja löydät sieltä kootusti tietoa hankkeesta, työpaikoista, kouluttautumisesta, palveluista sekä esimerkiksi asumisesta!

Tutustu sivustoon osoitteessa tavata.events.fi ja liity mukaan!

Tutustu myös lyhyeen ohjeeseen videon avulla.

Olen työnantaja, miten pääsen mukaan sivustolle?

Työnantaja! Haluaisitko sivustolle mukaan? Ilmoittaudu webropol-linkin kautta.

Lisätietoa tehdasprojektista

MetsäFibren omilta sivuilta löydät lisätietoa biotuotetehdasprojektista, ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita sekä webkamerat, joiden välityksellä pääset seuraamaan suoraa livekuvaa tehtaan rakennusvaiheista.

Päivitetty: 21.11.2022