​​​​Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa ajankohtaisista työllistymistä edistävistä palveluista, tapahtumista ja koulutuksista sähköisesti noin kahden viikon välein.

Sähköisiä palvelutiedotteita lukemalla pysyt ajan tasalla ja saat kätevästi tietoa ajankohtaistarjonnastamme. Palvelut kattavat mm. rekrytointitapahtumat, infotilaisuudet, eri koulutukset, työnhaun valmennukset ja yrittäjyyden palvelut.

Kaikki julkaistut palveutiedotteet löydät täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/web/guest/pirkanmaa/palvelutiedote

Voit myös tilata palvelutiedotteen omatoimisesti alla olevasta linkistä.

Tilaa sähköinen palvelutiedote
Usein kysyttyjä kysymyksiä sähköisestä palvelutiedotteesta

null Palvelutiedotteen lähetyksessä tapahtui virhe.

Pirkanmaan TE-toimiston sähköisen palvelutiedotteen lähettämisessä tapahtui virhe 14.9.2021. Tiedotetta lähti myös henkilöille, joiden asiakkuus on jo päättynyt. Kenenkään henkilötiedot eivät vaarantuneet virheellisen lähetyksen vuoksi.

TE-toimiston viestintä pahoittelee virhettä.

Palvelutiedote on luettavissa selainversiona toimiston nettisivuilla: Sähköinen palvelutiedote 17/2021. Halutessasi voit tilata Palvelutiedotteen, vaikka et ole TE-toimiston asiakas tai et asuisi Pirkanmaalla.

Sähköinen palvelutiedote on Pirkanmaan TE-toimiston virallinen tiedotusväline, joka kokoaa alueen ajankohtaiset työllistymistä edistävät TE-palvelut. Palvelutiedote lähetetään noin parin viikon välein ja vastaanottajia on noin 30 000.

 

Lisätietoja johtaja Riku Immonen.