Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Osallistu ICT-alan osaamiskartoitukseen!

Haluatko saada yhteenvedon osaamisestasi ja tietoa ICT-alan työpaikoista, osaamistarpeista ja koulutuksista? Osallistu osaamiskartoitukseen!

 

Oskar-osaamiskartoitus on tarkoitettu ICT-alan työnhakijoille ja alalle haluaville (ensisijaisesti työttömät työnhakijat). Kyselyssä kartoitetaan keskeiset osaamisalueet, jotka ovat tällä hetkellä kysytyimpiä ICT-alan työnantajien parissa. Lisäksi kartoitetaan ura- ja kouluttautumissuunnitelmasi. Kysely auttaa sinua löytämään osaamisestasi ne alueet, joita kehittämällä voit edistää työllistymistäsi. Kyselyn täytettyäsi saat itsellesi yhteenvedon osaamisestasi, jota voit käyttää apuna työnhaussasi. Kysely myös tarjoaa sinulle sopivia työpaikkoja ja ajankohtaisia koulutuksia.

Kartoituksen tulokset kerätään yhteen, ja vastaamalla pääset vaikuttamaan tulevien palveluiden ja koulutusten suunnitteluun. Kartoituksen tuloksia hyödynnetään työnvälityksessä, osallistumalla teet osaamisesi näkyväksi ja  tuot sen potentiaalisten työnantajien tietoon!

Kyselyn täyttämiseen kannattaa varata aikaa 15-30 min.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia kirjaamo.pirkanmaa@te-toimisto.fi otsikolla "ICT Osaamiskartoitus". Liittymiseen tarvitaan sähköpostiosoitteesi sekä etu- ja sukunimesi. Saat vastauslinkin sähköpostiisi. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian, paikkoja on rajattu määrä!

Osaamiskartoituksen mahdollistavat Pirkanmana TE-toimisto, Pirkanmaan ELY-keskus.
Palveluntuottajana on  BearIT.