Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Tule mukaan Rekrytorille 2.10. Tampereelle Media 54 -aukiolle!

Pirkanmaan suurin työn, tekijöiden ja yhteisöjen kohtaamispaikka

 

2.10.2013 klo 9-17 Rekrytori, Tampere Finlayson Media 54 -aukio, pöytätapahtuma

12.2.2014 klo 9-17 Rekrytori – Suurella sydämellä, Tampereen messukeskus, E-halli

20.2.2014 klo 9-17 Rekrytori Nokia, Kerhola

 

Työ ja tekijät kohtaavat

Finlaysonin Rekrytorilla

 

Tampereen syksyn suurin työnantajien, työnhakijoiden ja yhteisöjen kohtaamispaikka järjestetään keskiviikkona 2. lokakuuta kaupungin ydinkeskustassa Finlaysonilla. Työnhakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy. Työpaikkoja esitellään aamuyhdeksästä iltapäivään kello 17 asti.

 

  • Pirkanmaan TE-toimisto lähetti maanantaina yli 27 000 sähköpostikutsua, joten vilskettä riittää. Mukana on kolmisenkymmentä yritystä ja yhteisöä. Olemme vuokranneet myös entisen Iskelmäbaarin tilan. Ravintolaan sijoitetaan työnhakijoita palveleva CV-videobaari. CV-baarin kaveriksi tulee MindTrek-festivaalin oheiselämyksenä Tamkin opiskelijoiden virtuaalipelimaailma. Pörinää ja nähtävää riittää, lupaa Rekrytorin tuottaja Mikko Honkala

Finlaysonin paneelikeskustelun teemoina ovat nuoret ja yhteisöt. Puheenjohtajaksi on lupautunut Tampereen kaupungin koulutuspalveluiden tuotantojohtaja Jorma Suonio. Paneelissa ovat mukana ev.lut.seurakuntien diakoniajohtaja Matti Helin, Suomen CP-liiton projektikoordinaattori Kirsi Tuovinen, Tampereen kaupungin työllisyydenhoidon palveluyksikön projektipäällikkö Katariina Ratia, Pirkanmaan liiton kehityspäällikkö Marko Koskinen ja Tampereen nuorisofoorumin puheenjohtaja, Pyynikin koulun oppilas Jesse Kosonen.

 

Pirkanmaan suurin työn ja tekijöiden kohtaamispaikka laajenee ensi keväänä myös Nokialle. Kerholan Rekrytori järjestetään yhteistyössä Nokian Yrittäjien ja kaupungin kanssa.

 

Kevään maakunnallinen päätapahtuma on nimeltään Rekrytori – Suurella sydämellä. Työ, tekijät, yhteisöt ja ajoneuvot valtaavat Tampereen messukeskuksen uuden TähtiAreenan helmikuun puolivälissä. Seurakunnat tuo messukeskukseen 200 kesätyöntekijän rekrytoinnin, RuokaNysse-bussin ja Suurella Sydämellä -kampanjan. Pirkanmaan Yrittäjät puolestaan esittelee Kaikille nuorille töitä -kampanjaa. Rekrytorin suojelijaksi on lupautunut Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Kevään paneelikeskustelun vetää maakuntajohtaja Esa Halme aiempien vuosien tapaan. Yhdistysten ja yhteisöjen kansalaistoria paimentaa promoottori Klaus Thomasson.

 

Ammattiopisto Tredun kävijäkyselyn mukaan Rekrytorien työnhakijoilla on vantteraa työkokemusta. Ammattitutkinto on 33 prosentilla, amk-tutkinto 11:llä ja maisterin paperit 12 prosentilla kävijöistä. Rekrytoreilla käy vuosittain arviolta 8 000 työ- ja opiskelupaikan hakijaa. Yrityksiä, yhteisöjä, kuntia, oppilaitoksia ja julkishallinnon organisaatioita on mukana vuosittain parisataa. Vakituisia, määräaikaisia ja kausityöpaikkoja on suhdanteista riippuen tarjolla vuosittain 3 000 – 5 000. Rekrytoreja järjestävät Pirkanmaan TE-toimisto, Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka toimii myös tapahtumien vastuullisena järjestäjänä.

 

Lisätiedot:

Mikko Honkala, tuottaja, Rekrytori, puh. 040 522 7306. Email: mikko.honkala(at)honkalamedia.fi

www.rekrytori.fi