Kuvassa tietokoneen näppäimistö, jonka päällä kompassi.Matkalla työhön 2020

Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa TE-palveluiden asiakkaille erilaisia tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetykset toteutetaan yhteistyössä pirkanmaalaisten työllisyyshankkeiden, työnantajien ja kouluttajien kanssa.

Verkkotapahtuman eri teemoja käsittelevien osien kautta voit kehittää työnhakuasi, verkostoitua tai avata oven uudelle uralle. Matkalla työhön on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen.

 • Matkalla työhön - paikalliset hankkeet 
  Verkkotapahtuman ensimmäisessä osassa 17.9. tutustuttiin pirkanmaalaisten työllisyyshankkeiden ja yhdistysten tarjoamiin paikallispalveluihin ja toimintaan, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoihin sekä valmennuspalveluihin.
   
 • Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta 15.10. 
  Verkkotapahtuman toisessa osassa torstaina 15.10. keskityimme työpaikkoihin ja työnhakuun. Verkkolähetyksissä kuultiin Postin, IKEA Tampereen, Pirkanmaan Osuuskaupan, Rejlers Finlandin ja Mesimarja - kotihoidon kumppanin työpaikoista.
 • Matkalla työhön - ovi ammattiin, torstaina 12.11. klo 10-15
  Verkkotapahtuman kolmas ja viimeinen osa esittelee paikallista koulutusta ja kouluttautumista torstaina 12.11. Verkkolähetysten aikataulut tapahtumapäivänä ovat klo 10-11, 11-12, 12.30-13.30 ja 14-15. Kouluttajien ja oppilaitosten ilmoittautuminen verkkolähetyksiin päättyi 5.11.

Matkalla työhön - ovi ammattiin 12.11.

Matkalla työhön - ovi ammattiin esittelee sinulle pirkanmaalaisia koulutusvaihtoehtoja 12.11. klo 10-15 välisenä aikana toteutettavien verkkolähetysten kautta. 

Verkkolähetyksiin osallistumalla kuulet tarkemmin tarjolla olevista koulutusvaihtoehdoista Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n, Suomen Yrittäjäopiston, SASKY koulutuskuntayhtymän, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun, Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen palvelut - Treen ja Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK:n edustajilta.

Ilmoittaudu mukaan verkkolähetyksiin ja avaa ovi ammattiin! Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen.

Lähetysaikataulu ja osallistuminen

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin lähetysaikataulussa annettujen linkkien kautta. Voit osallistua verkkolähetyksiin useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Lähetyksen aikana voit keskustella ja esittää kysymyksiäsi chatin kautta.

Verkkolähetys klo 10-11

Lähetyksessä kuullaan Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n ja Suomen Yrittäjäopiston koulutustarjonnasta.

Verkkolähetys 11-12

Lähetyksessä kuullaan SASKY koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta.

Verkkolähetys klo 12.30-13.30

Lähetyksessä kuullaan Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen palvelut - Treen koulutustarjonnasta.

Verkkolähetys 14-15

Lähetyksessä kuullaan Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK:n koulutustarjonnasta.

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta -verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisista työpaikoista ja työnantajista kiinnostuneille.

Tapahtumatietoa työnantajille, kouluttajille ja hankkeille

Verkkotapahtumaan osallistumisesta kiinnostuneiden kouluttajien, työnantajien ja työllisyyshankkeiden ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivuston kautta. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen tiedot mahdollisimman hyvin. Saatamme esittää pyynnön täydentää ilmoittautumislomakkeen kysymyskohtaisia tietoja.

Verkkotapahtuma toteutetaan ilmoitettuna tapahtumapäivänä yhteensä enintään neljänä erillisenä verkkolähetyksenä. Lähetyksiin osallistutaan etäyhteydellä, käytössämme olevan webinaarijärjestelmän co-host-toiminnon kautta. Lähetyksen puheenvuoron aikana voit esitellä avoimia työpaikkojanne tai koulutuksianne ja kertoa monipuolisesti toiminnastanne. Verkkotapahtuma on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden työnhakija-asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen. 

Tapahtuman yksittäiseen verkkolähetykseen voi osallistua enintään kolme toimijaa ilmoittautumisen yhteydessä tehdyn valinnan mukaan. Verkkotapahtuman lähetyksiin voi osallistua enintään 12 toimijaa. Lähetysten aikaisten puheenvuorojen kesto on noin 15 minuuttia per osallistuja. Lähetyksen puheenvuoron aikana on mahdollista voi käyttää esitysmateriaalia. Lähetyksen seuraajia voi kutsua osallistumaan esimerkiksi myöhempänä ajankohtana toteutettaviin tilaisuuksiin tai muuhun toimintaan. Verkkolähetysten juontaja-fasilitaattorina toimii palveluntuottajamme Spring House, joka toimittaa kaikille lähetyksiin osallistuville co-hosteille tarkemman osallistumisohjeistuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huomaathan, että varaamme oikeuden päättää verkkotapahtumaan osallistuvat toimijat. Säilytämme tietoja vain niin kauan, kun tehtävän kannalta on tarpeen. Käsittelemme tietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti.