RecruIT Tampere - ICT-alan rekrytointitilaisuuksia

RecruIT Tampere 2020 -tapahtuma on peruttu koronvirustilanteen varotoimena. Tiedotamme tulevista tilaisuuksista erikseen.

Mikä on RecruIT Tampere 2020?

RecruIT Tampere saattaa yhteen ICT-alan yrityksiä ja osaajia! Yritykset avaavat toimitilansa osaajien kohtaamiseen keskiviikkona ja torstaina 22.-23.4.2020.Tapahtumassa liikut suoraan työn äärelle oman kiinnostuksesi mukaan.

Tilaisuudet järjestetään avointen ovien mallin mukaisesti yritysten omissa toimitiloissa. Kohtaamiset avointen ovien mallin mukaisesti mahdollistavat nopeamman työllistymisen, ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useissa tilaisuuksissa voi osallistua pikahaastatteluun. RecruIT Tampere liikuttaa aktiivisia, motivoituneista ja aidosti kohdeyrityksistä kiinnostuneita osaajia!

Valitse, liiku, vieraile ja verkostoidu!

Rekrytointitilaisuuksissa voit kuvauksesta riippuen osallistua pikaiseen työhaastatteluun, tutustua toimitiloihin ja työyhteisöön tai saada lisätietoa avoimista työtehtävistä ja uramahdollisuuksista. Rekrytointipäivien eri tilaisuudet kuvauksineen ja aikatauluineen löydät tapahtuman kartalta ilmoittautumisten edetessä.

  • RecruIT Tampere -tapahtuman tilaisuudet järjestetään keskiviikkona ja torstaina 22.-23.4.2020. 
  • Tilaisuudet ovat suunnattu kaikille ICT-alan osaajille,vastavalmistuneille ja opiskelijoille.
  • Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne järjestetään avointen ovien mallin mukaisesti työnantajien omissa tiloissa.
  • Tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit löydät kartalta.
  • Löydät tapahtuman ja sen tilaisuudet myös Facebookista.

Löydät tapahtuman tilaisuudet kartalta

Tutustu RecruIT Tampereen tilaisuuksien sisältöihin, aikatauluihin ja sijainteihin oheisen kartan kautta. Kartan käytettävyys paranee, kun avaat sen omaan ikkunaansa.

Tilaisuudet sijaitsevat eri osoitteissa ja niiden kestot vaihtelevat. 

Tapahtuma sosiaalisessa mediassa

Löydät julkaisuja tapahtumasta sosiaalisesta mediasta merkinnällä #RecruITre

RecruIT Tampere - työnantajien ilmoittautuminen

Suunnittele oma rekrytointitilaisuutenne kohderyhmäänne houkuttelevaksi ja palvelevaksi kokonaisuuksi ja ilmoita yrityksesi mukaan rekrytointipäiviin viimeistään keskiviikkona 8.4.2020. RecruIT Tampereen tilaisuudet pidetään työnantajien omissa toimitiloissa. Osallistuminen on maksutonta ja voitte itse päättää, järjestättekö tilaisuuden keskiviikkona 22.4. vai torstaina 23.4. - vai molempina päivinä.

Suosittelemme yksittäisen rekrytointitilaisuuden kestoksi 2-4 tuntia sijoittuen klo 9-18 väliselle ajalle. Tiedotamme tapahtumasta Pirkanmaan alueen työnhakija-asiakkaita ja markkinoimme tapahtumaa monikanavaisesti myös työssä käyville henkilöille ja opiskelijoille. 

Koska tilaisuudet järjestetään omissa toimitiloissa, kannattaa siihen sisällyttää esimerkiksi osaajien pikahaastatteluita, tutustumista toimitiloihin, avointen työtehtävien ja toiminnan esittelyä tai työyhteisön terveiset. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Kaupalliset, poliittiset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole RecruIT Tampere -tapahtuman keskiössä. RecruIT Tampere -tapahtuman järjestäjä varaa oikeuden päättää, mitkä tilaisuudet hyväksytään osaksi rekrytointipäivien markkinointia. Tilaisuuksien kuvauksissa pyydetään huomioimaan yhdenvertaisuuslain ja tasa-arvolain mukaiset säädökset eikä tilaisuuksia ei ole tarkoitettu yrityksen asiakasrekisterin keräämistarkoituksiin.

Lisätietoa tapahtumasta saat osoitteesta tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Oma
asiointi