Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää erilaisia rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Tapahtumat toimivat työtä hakeville osaajille hyvänä väylänä verkostoitua. Niiden aikana voi tutustua sopiviin työllistymismahdollisuuksiin paikallisiin yrityksiin tutustumalla.

Vallitsevassa poikkeustilanteessa Pirkanmaan TE-palvelut toteuttaa tapahtumia ja infotilaisuuksia vain etäyhteyksien kautta verkossa.

Rekrytointitilaisuus yhdistää osaajaan

Rekrytointitilaisuuksien avulla työnantajat voivat esitellä avoimia työpaikkoja ja yrityksen toimintaa suoraan työtä etsiville osaajille. Vakiintuneiden tapahtumiemme lisäksi järjestämme avointen ovien mallin mukaisia rekrytointi- ja infotilaisuuksia sekä verkkotilaisuuksia yhteistyössä työnantajien, kouluttajien ja muiden toimijoiden kanssa läpi vuoden.

Avointen ovien tilaisuus

Avointen ovien mallin mukaisessa tilaisuudessa työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun ja nopeuttaa työsuhteen solmimista. Toimitiloihin paikalle saapuneet osaajat voi osallistaa pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi- ja koulutusinfot

Rekrytointi-infot vastaavat työpaikkakohtaisiin rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin työnantajan avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Koulutusinfot antavat lisätietoja haussa olevasta työvoimakoulutuksesta.

Infotilaisuus voidaan järjestää verkkototeutuksena osana säännöllisesti toteutettavia työnhaun verkkoluento. Verkkototeutukseen osallistutaan etäyhteyden kautta.

Infotilaisuus on mahdollista järjestää myös virtuaalitoteutuksena työnantajan tai kouluttajan oman sosiaalisen median kanavan kautta, omista toimitiloista käsin. Oman sosiaalisen median kanavista suosituimmat toteutustavat ovat olleet YouTube Live ja Facebook Live. Huomaathan, että virtuaalitoteutus sosiaalisen kanavan kautta edellyttää järjestäjältään sen toteuttamiseen liittyvän osaamisen.

Verkossa toteutettavat tilaisuudet

Verkkotilaisuuden kautta osallistujat voidaan tavoittaa ympäri Pirkanmaata ja jopa koko Suomen laajuisesti. Osallistujat seuraavat verkkotilaisuutta kotikoneelta tai mobiilisti ja osallistuminen on mahdollista paikasta riippumatta. Toteutuksissa käytettävät chat-ympäristöt mahdollistavat erittäin hyvän lähetyksen aikaisen vuorovaikutuksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa sekä osana asiakastyötä ja erilaisia yhteydenottoja.

Vakiintuneita tapahtumiamme

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston kotisivuja, tapahtumakalenteria ja lukemalla palvelutiedotteitamme, pysyt ajan tasalla tapahtumien ajankohdista ja niiden ilmoittautumisajoista.

Pyrimme kutsumaan vakiintuneisiin tapahtumiimme pirkanmaalaiset työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet tapahtumaa koskevien ammattialojen työpaikkoja TE-palveluiden verkkosivuilla. Kutsumme tapahtumiin myös alueellisia kouluttajia.

RecruIT Tampere

RecruIT Tampere tarjoaa rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille. Tapahtuma järjestetään vuosittain keväällä. Koronan aiheuttavan poikkeustilanteen vuoksi, alan rekrytointitarpeet huomioidaan verkossa järjestettävinä tilaisuuksina.

Nuorille Töitä Pirkanmaa

Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu työnhakutapahtuma. Tapahtuma järjestetään vuosittain keväällä. Koronan aiheuttavan poikkeustilanteen vuoksi, rekrytointitarpeet huomioidaan verkossa järjestettävinä tilaisuuksina.

Matkalla työhön

Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa eri elämäntilanteissa oleville TE-palveluiden asiakkaille tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Tapahtuma järjestetään vuosittain syksyllä.

Kolmessa osassa toteutetun verkkotapahtuman lähetyksiin osallistui syksyn 2020 aikana pirkanmaalaisia työllisyyshankkeita, työnantajia ja kouluttajia.

Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

Sosiaali- ja terveysalan työnantajille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma Sotetreffit järjestettiin elokuussa 2020 ensimmäistä kertaa verkkototeutuksena. Tapahtuma järjestetään vuosittain syksyllä.

Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Saat tietoa Pirkanmaan TE-palveluiden ajankohtaisista palveluista seuraamalla kotisivujamme, tapahtumakalenteriamme, sosiaalisen median kanaviamme ja lukemalla sähköisiä palvelutiedotteita. Palvelutiedote kokoaa tiedot ajankohtaisista TE-palveluista ja tapahtumista.

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Lisätietoja Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumista ja tapahtumayhteistyöstä saat sähköpostitse osoitteella tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Sivu päivitetty 6.4.2021