Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Tapahtumapahtumat ovat työtä hakevilla osaajalle erinomainen verkostoitumisväylä, jonka aika on mahdollista kartoittaa työllistymismahdollisuudet tutustumalla paikallisiin yrityksiin.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Pirkanmaan TE-palvelut toteuttaa tapahtumia ja infotilaisuuksia vain etäyhteyksien kautta verkossa.

Tilaisuus yhdistää osaajaan

Rekrytointitilaisuus antaa työnantajalle mahdollisuuden avointen työpaikkojen ja organisaation toiminnan esittelyyn suoraan osaajalle. Vakiintuneiden massatapahtumien lisäksi järjestämme myös avointen ovien mallin mukaisia rekrytointi- ja infotilaisuuksia sekä verkkotilaisuuksia yhteistyössä työnantajien, kouluttajien ja muiden toimijoiden kanssa läpi vuoden. 

Avointen ovien tilaisuus

Avointen ovien mallin mukaisessa tilaisuudessa työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Työnantajan omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun, joka nopeuttaa työsuhteen solmimista. Omissa toimitiloissa paikalle saapuneet osaajat voi osallistaa pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi- ja koulutusinfot

Rekrytointi-infot vastaavat työpaikkakohtaisiin rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin työnantajan avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Koulutusinfo antaa lisätietoja haussa olevasta työvoimakoulutuksesta. Infotilaisuudet on mahdollista järjestää Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa yhdessä sovittuna ajankohtana tai verkkototeutuksena osana säännöllisesti toteutettavia työnhaun verkkoluentoja. 

Infotilaisuus on mahdollista järjestää myös virtuaalitoteutuksena työnantajan tai kouluttajan oman sosiaalisen median kanavan kautta, omista toimitiloista käsin. Oman sosiaalisen median kanavista suosituimmat toteutustavat ovat olleet YouTube Live ja Facebook Live. Huomaathan, että virtuaalitoteutus sosiaalisen kanavan kautta edellyttää järjestäjältään toteuttamiseen liittyvän osaamisen.

Verkossa toteutettavat tilaisuudet

Verkossa toteutettavien tilaisuuksien näkyvyys on omaa luokkaansa. Niiden kautta on mahdollista tavoittaa osallistujia ympäri Pirkanmaata ja jopa koko Suomen laajuisesti. Osallistujat seuraavat verkkotilaisuutta kotikoneelta tai mobiilisti ja osallistuminen on mahdollista paikasta riippumatta. Verkkototeutuksissa käytettävät chat-ympäristöt mahdollistavat erittäin hyvän vuorovaikutuksen lähetyksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa sekä osana asiakastyötä ja erilaisia yhteydenottoja.

Vakiintuneita tapahtumiamme

Kun seuraat Pirkanmaan TE-toimiston kotisivuja, tapahtumakalenteriamme ja luet palvelutiedotteitamme, pysyt ajan tasalla tapahtumien ajankohdista ja ilmoittautumisajoista.

Pyrimme kutsumaan vakiintuneisiin tapahtumiimme pirkanmaalaiset työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet tapahtumaa koskevien ammattialojen työpaikkoja TE-palveluiden verkkosivuilla.

 • RecruIT Tampere
  RecruIT Tampere tarjoaa rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille. Tapahtuma järjestetään verkkototeutuksena syksyllä 2020. Ilmoittautuminen avataan tälle sivulle.

 • Nuorille Töitä Pirkanmaa
  Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. 

 • Matkalla työhön 2020
  Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa eri elämäntilanteissa oleville TE-palveluiden asiakkaille tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuu syksyn 2020 aikana pirkanmaalaisia työllisyyshankkeita, työnantajia ja kouluttajia. Lue lisätiedot osallistumisesta tapahtuman kotisivuilta.

 • Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma
  Sosiaali- ja terveysalan työnantajille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma Sotetreffit järjestettiin vuonna 2020 ensimmäistä kertaa verkkototeutuksena. Tapahtuma järjestetään vuosittain sykysyisin.

Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Saat tietoa Pirkanmaan TE-palveluiden ajankohtaistarjonnasta seuraamalla kotisivujamme, tapahtumakalenteriamme, sosiaalisen median kanaviamme ja lukemalla sähköisiä palvelutiedotteitamme. Palvelutiedotteemme kokoaa tiedot ajankohtaisista TE-palveluista ja tapahtumista.

Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumakalenteri

Pirkanmaan TE-palveluiden sähköiset palvelutiedotteet

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Lisätietoja tapahtumista ja tapahtumayhteistyöstä saat sähköpostitse osoitteella tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Päivitetty 22.9.2020
Oma
asiointi