Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Tapahtumat ovat työtä hakevalle osaajalle erinomainen väylä verkostoitua. Niiden aikana on mahdollista kartoittaa sopivat työllistymismahdollisuudet tutustumalla paikallisiin yrityksiin.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Pirkanmaan TE-palvelut toteuttaa tapahtumia ja infotilaisuuksia vain etäyhteyksien kautta verkossa.

Tilaisuus yhdistää osaajaan

Rekrytointitilaisuus antaa työnantajalle mahdollisuuden avointen työpaikkojen ja organisaation toiminnan esittelyyn suoraan osaajalle. Vakiintuneiden massatapahtumien lisäksi järjestämme myös avointen ovien mallin mukaisia rekrytointi- ja infotilaisuuksia sekä verkkotilaisuuksia yhteistyössä työnantajien, kouluttajien ja muiden toimijoiden kanssa läpi vuoden. 

Avointen ovien tilaisuus

Avointen ovien mallin mukaisessa tilaisuudessa työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Työnantajan omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun, joka nopeuttaa työsuhteen solmimista. Omissa toimitiloissa paikalle saapuneet osaajat voi osallistaa pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi- ja koulutusinfot

Rekrytointi-infot vastaavat työpaikkakohtaisiin rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin työnantajan avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Koulutusinfo antaa lisätietoja haussa olevasta työvoimakoulutuksesta. Infotilaisuudet on mahdollista järjestää Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa yhdessä sovittuna ajankohtana tai verkkototeutuksena osana säännöllisesti toteutettavia työnhaun verkkoluentoja

Infotilaisuus on mahdollista järjestää myös virtuaalitoteutuksena työnantajan tai kouluttajan oman sosiaalisen median kanavan kautta, omista toimitiloista käsin. Oman sosiaalisen median kanavista suosituimmat toteutustavat ovat olleet YouTube Live ja Facebook Live. Huomaathan, että virtuaalitoteutus sosiaalisen kanavan kautta edellyttää järjestäjältään sen toteuttamiseen liittyvän osaamisen.

Verkossa toteutettavat tilaisuudet

Verkossa toteutettavien tilaisuuksien näkyvyys on omaa luokkaansa. Verkkotilaisuuden kautta voidaan tavoittaa osallistujia ympäri Pirkanmaata ja jopa koko Suomen laajuisesti. Osallistujat seuraavat verkkotilaisuutta kotikoneelta tai mobiilisti ja osallistuminen on mahdollista paikasta riippumatta. Verkkototeutuksissa käytettävät chat-ympäristöt mahdollistavat erittäin hyvän vuorovaikutuksen lähetyksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa sekä osana asiakastyötä ja erilaisia yhteydenottoja.

Vakiintuneita tapahtumiamme

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston kotisivuja, tapahtumakalenteria ja lukemalla palvelutiedotteitamme, pysyt ajan tasalla tapahtumien ajankohdista ja niiden ilmoittautumisajoista.

Pyrimme kutsumaan vakiintuneisiin tapahtumiimme pirkanmaalaiset työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet tapahtumaa koskevien ammattialojen työpaikkoja TE-palveluiden verkkosivuilla. Kutsumme tapahtumiin myös alueellisia kouluttajia.

 • RecruIT Tampere
  RecruIT Tampere tarjoaa rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille. Huhtikuulle 2020 suunniteltu tapahtuma peruttiin Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

 • Nuorille Töitä Pirkanmaa
  Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. Toukokuulle 2020 suunniteltu tapahtuma peruttiin Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi.

 • Matkalla työhön 2020
  Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa eri elämäntilanteissa oleville TE-palveluiden asiakkaille tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. 

  Kolmessa osassa toteutetun verkkotapahtuman lähetyksiin osallistui syksyn 2020 aikana pirkanmaalaisia työllisyyshankkeita, työnantajia ja kouluttajia. 


  Lue lisätiedot tapahtuman kotisivuilta

 • Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma
  Sosiaali- ja terveysalan työnantajille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma Sotetreffit järjestettiin elokuussa 2020 ensimmäistä kertaa verkkototeutuksena. Tapahtuma järjestetään vuosittain syksyllä.

Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Saat tietoa Pirkanmaan TE-palveluiden ajankohtaisista palveluista seuraamalla kotisivujamme, tapahtumakalenteriamme, sosiaalisen median kanaviamme ja lukemalla sähköisiä palvelutiedotteita. Palvelutiedote kokoaa tiedot ajankohtaisista TE-palveluista ja tapahtumista.

Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumakalenteriPirkanmaan TE-palveluiden sähköiset palvelutiedotteet

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Lisätietoja Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumista ja tapahtumayhteistyöstä saat sähköpostitse.

Lähetä sähköpostia tapahtumista

Päivitetty 1.12.2020
Oma
asiointi