Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma verkossa

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää Sotetreffit verkkototeutuksena tiistaina ja keskiviikkona 25.-26.8.2020 klo 12.30-15.00 välisellä ajalla.

Verkkotapahtumaan voivat osallistua maksutta kaikki Pirkanmaan sosiaali- ja terveysalan työstä kiinnostuneet työnhakijat. Osallistumalla kuulet lisätietoja avoimista työpaikoista ja niiden hakemisesta, rekrytointitarpeesta ja itse työnantajista suoraan sote-alan toimijoiden edustajilta. Voit osallistua lähetykseen chatin kautta!

Tapahtumalähetykset toteutetaan tiistaina 25.8. ja keskiviikkona 26.8. klo 12.30-13.30 ja 14-15. Lisäämme lähetysten tietoihin mukaan osallistuvia työnantajia ilmoittautumisten edetessä. Työantajat voivat ilmoittautua mukaan 19.8. asti.

 • Sotetreffit tiistaina 25.8. klo 12.30-13.30
  Treffilähetyksessä mukana Coronaria Hammasklinikka ja Tammenlehväkeskus.
 • Sotetreffit tiistaina 25.8. klo 14-15
  Lähetyksen työnantajat tiedotetaan myöhemmässä vaiheessa.
 • Sotetreffit keskiviikkona 26.8. klo 12.30-13.30
  Treffilähetyksessä mukana Loistohoiva Tampere (Tampereen Seniorihoiva Oy) ja Koskihoiva Oy.
 • Sotetreffit keskiviikkona 26.8. klo 14-15
  Treffilähetyksessä mukana Tampereen yliopistollinen sairaala Tays.

Työnhakijoiden ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tutustumaan Pirkanmaan sote-alan monipuolisiin työmahdollisuuksiin ja verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa! Ilmoittauduthan oheisen aikataulun ja ilmoittautumislinkkien mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin. Saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että verkkolähetys aukeaa vasta tapahtuman alkaessa.

Ilmoittautuminen tiistain ensimmäisille treffeille 25.8. klo 12.30-13.30

Ilmoittautuminen tiistain toisille treffeille 25.8. klo 14-15

Ilmoittautuminen keskiviikon ensimmäisille treffeille 26.8. klo 12.30-13.30

Ilmoittautuminen keskiviikon toisille treffeille 26.8. klo 14-15

Verkkotapahtuman lähetyksiin voit osallistua useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Sotetreffit verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille Pirkanmaan sosiaali- ja terveysalan työstä kiinnostuneille työnhakijoille.

Työnantajien ilmoittautuminen

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää Sotetreffit verkkototeutuksena tiistaina ja keskiviikkona 25.-26.8.2020 klo 12.30-15.00. Ilmoittaudu mukaan maksuttoman verkkotapahtuman työnantajaksi 19.8. mennessä. Sotetreffit tukevat sosiaali- ja terveysalan rekrytointeja.

Työnantajien ilmoittautuminen
Verkkotapahtuma toteutetaan kahtena perättäisenä päivänä yhteensä neljän verkkolähetyksen voimin. Jokaiseen lähetykseen mahtuu mukaan kolme Pirkanmaan alueella toimivaa työnantajaa. Lähetykseen osallistutaan etänä co-host-toiminnon kautta. Verkkotapahtuman lähetykset fasilitoi palveluntuottajamme Spring House, joka toimittaa kaikille lähetyksiin osallistuville tarkemman ohjeistuksen osallistumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä. Lähetyksessä on mahdollista käyttää esitysmateriaalia.

Verkkotapahtuman lähetysaikataulut

 • Sotetreffit tiistaina 25.8. klo 12.30-13.30.
 • Sotetreffit tiistaina 25.8. klo 14-15.
 • Sotetreffit keskiviikkona 26.8. klo 12.30-13.30.
 • Sotetreffit keskiviikkona 26.8. klo 14-15.

Sotetreffeille voivat osallistua maksutta kaikki Pirkanmaan sote-alan työskentelystä kiinnostuneet työnhakijat ja tapahtumaa markkinoidaan TE-palveluiden kanavissa valtakunnallisesti. Sotetreffeilllä alan työtä etsivät kuulevat lisätietoja avoimista työpaikoista ja niiden hakemisesta, yritysten laajemmasta rekrytointitarpeesta ja toiminnasta suoraan yritysten edustajilta.

Huomaathan, että varaamme oikeuden päättää Sotetreffit -verkkotapahtumaan osallistuvat työnantajat. Päätökseen vaikuttaa ensisijaisesti kiinnostuksensa ilmoittaneiden työnantajien ilmoittautumisjärjestys suhteessa verkkotapahtuman vierailijoiden enimmäismäärään ja lähetysaikatauluun. Sotetreffien työnantajailmoittautuminen suosii suoraan rekrytoivien työnantajien hyväksymistä. Työnvälitystä tekevät yritykset hyväksytään mukaan jonotusmenettelyn kautta. Säilytämme tietoja vain niin kauan, kun tehtävän kannalta on tarpeen. Käsittelemme tietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti.

Sotetreffien logo (1200x628 px, png)

Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)