Yrittäjyys

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrittäjyyttä miettivälle ja yrittäjäksi aikovalle.

Yrittäjyys ammattina -verkkoluento

Yrittäjyys ammattina -verkkoluento on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja sitä pohtiville. Sen aikana käydään läpi millaisia valmiuksia ja ominaisuuksia yrittäjänä tarvitaan, mitä yrittäminen on sekä millaista apua, tukea ja palveluja yrittäjyyttä harkitseville on tarjolla. Pohdimme yhdessä, mikä yrittäjyydessä kiinnostaa, innostaa, motivoi, ja mikä siinä askarruttaa.

Luennolta saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksien tutkimiseen ja pohtimiseen – Onko minusta yrittäjäksi, onko minulla juuri yrittämiseen sopivia vahvuuksia ja valmiuksia aloittaa yritystoiminta?

Ajankohtaiset luennot ja niille ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenteristamme.    

Muut yrittäjyyttä tukevat tilaisuudet ja luennot

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterista löydät monet yrittäjyyttä tukevat luennot ja infotilaisuudet. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin kautta. Tutustuthan myös Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosioon. Sieltä löydät runsaasti tietoa ja neuvoja yrittäjyyden avuksi.

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Yrittäjyyteen tutustuminen ja kouluttautuminen

Voit tutustua yrittäjyyteen työkokeilun ja uravalmennuksen avulla. Yrityksen perustamista tukee yrittäjäkoulutus. Katso lisätietoa TE-palveluiden sivuilta ja ota yhteyttä TE-toimistoon.

Uravalmennus

Työkokeilun käytännöt ja säännökset

Yrittäjäksi kouluttautuminen

Starttiraha

Starttirahalla edistetään uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Raha turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan. Tutustu Starttirahaa koskeviin ohjeisiin.

Näin haet starttirahaa

Lisätietoja starttirahasta Pirkanmaalla

Startup Grant brochure 2019

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on uudenlainen palvelumalli, joka antaa tehokasta tukea yrittäjyyttä suunnitteleville ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimiville. Tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Lisätietoa Yrittäjyysbuustista

Lisätietoa Kasvubuustista

Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyyden asiantuntijat

Asiantuntijat, alkavan yrittäjän palvelut

 

Päivitetty 19.8.2020