Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuusti on uudenlainen palvelumalli, jolla tuetaan yrittäjyyttä suunnittelevien pyrkimyksiä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineiden liiketoimintaa. Palvelun tarkoituksena on mahdollistaa yrittäjyyden aloittaminen, yrityksen perustaminen tai juuri käynnistyneen yritystoiminnan kehittäminen.

Palvelun tarkoituksena on antaa tilanteeseesi sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka auttaa vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toiminta perustuu palvelutuottajien verkostoon, joiden joukosta voit valita juuri sinun tilanteeseesi sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti. Yritystoiminnan kehittämisen tai yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. 

Kuinka mukaan?

Yrittäjyysbuustia voit käyttää, kun olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta. Voit olla työtön, työssä oleva, opiskelija tai yrittäjänä toimiva. Yrittäjyysbuustiin hakeudutaan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Palvelun voi aloittaa, kun olet ilmoittautunut TE-palveluiden asiakkaaksi ja sopinut asiasta TE-toimiston kanssa. Varsinaisen aloituspäivän sovit henkilökohtaisesti valitsemasi palveluntarjoajan kanssa. Jos olet jo TE-palveluiden asiakas, voit ilmoittautua palveluun suoraan palvelualusta.fi -sivuston kautta.

Yrittäjyybuustin palvelut löydät osoitteesta www.palvelualusta.fi

Lisätietoja

Yrittäjyysbuustiin tiensä löytäneet asiakkaamme ovat antaneet erinomaista palautetta sen palveluista. Palvelut ovat otettu lämpimästi vastaan ja niiden avulla on saatu täsmäapua yrittäjyyden moninaisiin haasteisiin.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuusti -hankkeeseen. Hankkeessa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa yhdessä työ- ja elinkeinoministeriö, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto. Lisätietoa Yrittäjyysbuustista saat myös sähköpostitse osoitteella yrittajyysbuusti@te-toimisto.fi

Lisätietoa Kasvubuustista

Oma
asiointi