Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Pietarsaaren toimipaikassamme voi taas 28.5.2020 alkaen asioida ilman ajanvarausta torstaisin ja perjantaisin

Avaamme  Pietarsaaren toimipaikkamme jälleen 28.5.2020 alkaen välttämätöntä, ilman ajanvarausta tapahtuvaa käyntiasiointia varten. Toimipaikka on siten taas avoinna normaaliin tapaan torstaisin ja perjantaisin klo 9-12 ja 13-16.

Kasvokkain tapahtuva asiakaspalvelu jouduttiin keskeyttämään huhtikuun alussa koronaviruspandemian etenemisen hidastamiseksi.

- Noudatamme valtioneuvoston linjaamaa koronakriisin hallinnan hybridistrategiaa ja puramme rajoituksia vähitellen. Koronaviruksen leviämisen hidastumisen ja toisaalta rajusti kasvaneen asiakasmäärän vuoksi rajoitukset käyntiasioinnissa puretaan Pietarsaaren toimipaikan osalta 28.5. alkaen, sanoo Pohjanmaan TE-toimiston johtaja Mika Palosaari

Nykyisessä koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti verkossa osoitteessa te-palvelut.fi ja puhelimitse. Henkilökunta on valtaosin etätöissä 31.8.2020 saakka.

TE-palveluiden asiantuntijat pitävät yhteyttä asiakkaisiinsa pääasiassa puhelimitse. Valmennukset ja koulutukset toteutetaan kevään ja kesän ajan verkossa.

Heinäkuussa toimipaikkojemme aukioloajoissa on muutoksia henkilökunnan kesälomien takia ja silloin Pietarsaaren toimipaikka on tilapäisesti suljettu käyntiasioinnin osalta.

 

 

 

 


Oma
asiointi