menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Pohjois-Karjalan TE-toimisto

Näillä sivuilla kerromme Pohjois-Karjalan TE-toimiston asioimiskäytännöistä sekä paikallisista tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Huom!

Asioithan koronavirusepidemian aikana ensisijaisesti Oma asiointi -verkkopalvelussa tai soittamalla puhelinpalveluun.
Työnhaku tulee myös käynnistää ensisijaisesti Oma asiointi -palvelussa, jonka jälkeen otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä kahden viikon sisällä työnhaun käynnistymisestä. Verkkopalvelusta näet myös työnhakusi tilanteen tai voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Lue lisää asiointikäytännöistä koronaepidemian aikanatästä

 

Seuraa meitä myös somessa:

 

 

Uutiset

« Takaisin

Koronatilanteen vaikutukset asiointikäytäntöihin Pohjois-Karjalan TE-toimistossa

Päivitetty 22.9.2020

TE-palveluiden toimintojen turvaamiseksi ja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi olemme tehneet muutoksia asiointikäytäntöihimme.

Pohjois-Karjalan työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnantajia, työnhakijoita ja yhteistyökumppaneita tällä hetkellä pääsääntöisesti etänä. Käytäthän kaikessa asioinnissa ensisijaisesti sähköistä Oma asiointi -palvelua. Käytössäsi ovat myös puhelinpalvelut. Puhelinpalveluissa voi kuitenkin olla ruuhkaa, joten käytäthän niitäkin ainoastaan kiireellisissä tilanteissa tai jos sähköinen asiointi ei ole mahdollista.

Toimipaikoistamme on avoinna Joensuun toimipaikan aulapalvelu arkisin klo 9-16.15. Siellä voit asioida, mikäli et pysty ilmoittautumaan työnhakijaksi muulla tavoin kuin paperisella ilmoittautumislomakkeella ja lisäksi tarvitset apua lomakkeen täyttämiseen. Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita tai olet ollut ulkomailla kahden viime viikon aikana, ethän asioi toimipaikassamme myöskään ilmoittautumislomakkeen täyttämiseksi - tällöin voit soittaa valtakunnalliseen puhelinpalveluun.

Kiteen, Lieksan, Nurmeksen ja Joensuun toimipaikkojen postilaatikoihin voi toimittaa asiakirjoja. Postilaatikoiden läheisyyteen on myös varattu ilmoittautumislomakkeita, joilla voit käynnistää työnhaun, sekä yhteydenottopyyntölomakkeita.

Työnhakusi tilanteen voit tarkistaa itse Oma asiointi -palvelusta. Kun olet käynnistänyt työnhaun siellä, otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä kahden viikon kuluessa työnhaun alkamisesta. Soitamme 0295-alkuisesta numerosta, joten vastaathan puheluumme!

Työvoimakoulutuksissa ja valmennuspalveluissa otetaan huomioon viranomaisten koronaepidemiaa koskevat suositukset ja ohjeet, joiden avulla varmistetaan osallistujien terveys ja turvallisuus.

Noudatamme asiakaspalvelussamme THL:n ja aluehallintoviraston ohjeita.


Tiedotteet

Oma
asiointi

Infra-alan työnjohtaja RekryKoulutusinfo

MARRAS 05 2020
to 05.11.2020
klo 14:00
Joensuu

Puhtausalan Rekryperjantai Luotsissa

MARRAS 13 2020
pe 13.11.2020
klo 12:00
Joensuu

Sosiaali- ja terveysalan koulutusinfo -webinaari

MARRAS 19 2020
to 19.11.2020
klo 13:00
Joensuu

Puhtausalan Rekryperjantai Luotsissa

JOULU 11 2020
pe 11.12.2020
klo 12:00
Joensuu

Lisää tapahtumia

Tulosta