Ratkaisuehdotuksia työnantajalle rekrytointiin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen

Onko sinulla vaikeuksia löytää uusia työntekijöitä tai onko tavoitteenasi, että nykyisten henkilöstösi osaaminen viedään uudelle tasolle? Yrityslähtöiset koulutukset tarjoavat mahdollisuuksia uuden henkilöstön rekrytointiin tai nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Ennen kun hankit koulutusta sinun kannattaakin selvittää, onko yrityksellesi mahdollista saada koulutukseen rahoitusta ELY-keskuksesta.

 

Yrityslähtöiset koulutukset

RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos et löydä työnantajana ammattitaitoisia työntekijöitä suoraan. Koulutus antaa opiskelijoille työtehtävässä vaadittua ammatillista osaamista ja se räätälöidään työnantajan tarpeen mukaan. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Koulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa. Työnantaja ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 30 % koulutuksen kokonaishinnasta.

TäsmäKoulutus on nykyiselle henkilöstölle suunnattua räätälöityä koulutusta, kun yrityksen toiminnassa tapahtuu muutoksia. Koulutus päivittää yrittäjän tai työntekijöiden osaamisen uusien vaatimusten tasalle. Sen tavoitteena on myös estää lomautuksia tai irtisanomisia. Työnantajan maksuosuus on 30–50 % koulutuksen kokonaishinnasta riippuen yrityksen koosta ja liikevaihdosta tai taseesta.

Rekry- ja TäsmäKoulutuksen keston on oltava vähintään 10 päivää. RekryKoulutuksen kesto on tavallisimmillaan 3 – 6 kuukautta kun taas TäsmäKoulutus on kestoltaan lyhyempi (n. 10 – 20 pv).  

Mikäli mielenkiintosi herää, voit olla meihin yhteyksissä sähköpostitse osoitteeseen: palvelukoordinaatiotiimi.pohjois-karjala@te-toimisto.fi

Annamme mielellämme lisätietoja ja kerromme tarkemmin, miten prosessi etenee tai onko tarvitsemaasi koulutukseen mahdollista saada rahoitusta Pohjois-Karjalan ELY-keskuksesta. Jokainen työnantajan koulutusesitys käydään läpi tapauskohtaisesti. (Lomake TEM607)

 

Sopimuskouluttajat Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan TE-toimistolla on kattava tarjonta sopimuskouluttajista, joiden koulutustarjontaan pääset tutustumaan tällä sivustolla. Sopimuskouluttajat on kilpailutettu keskeisimmille toimialoille, joilla on kysyntää osaavista työntekijöistä Pohjois-Karjalan alueella. Työnantajana sinulla on mahdollisuus valita, kenen kouluttajan kanssa haluat tehdä yhteistyötä ja valita opiskelijat koulutukseen yhteistyössä TE-toimiston kanssa.

Koulutusten opiskelijatyöpäivähinnat ja sopimuskouluttajien koulutustuotteet ovat esiteltynä toimialoittain. Jos tarvitsemaasi koulutusta ei löydy alla olevasta listasta, olethan meihin yhteydessä, niin pohditaan yhdessä tilanteeseesi sopivaa koulutusratkaisua.

Alla esiteltynä kaikki kilpailutetut sopimuskouluttajamme. Osa kouluttajista on tuottanut koulutuksistaan myös esitteitä ja kaikki koulutustuotteet ovat räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!  Voit ottaa yhteyttä ensin suoraan kouluttajiin tai TE-toimistoon: palvelukoordinaatiotiimi.pohjois-karjala@te-toimisto.fi

 

Teknologiateollisuuden ala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Aiko Academy Oy: Teknologiateollisuuden ala (pdf.)Karelia-Ammattikorkeakoulu Oy: Teknologiateollisuuden koulutukset (.pdf)Opiframe Oy: Automaatiotekniikka (.pdf)Suomen Ammattiakatemia: Maanrakennus- ja infra-alaSuomen Yrittäjäopisto: Teknologiateollisuus (.pdf)TSI Finland Oy: Siemens TIA-Portal etäkoulutukset

Maarakennus- ja infra-ala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Gradia: Maarakennus- ja infra-ala (.pdf)

Kaupan ja hallinnon ala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Aiko Academy Oy: Kaupan- ja hallinnon ala (pdf.)Arffman Finland Oy: Asiakaspalvelun ja markkinointiviestinnän asiantuntijaksi (.pdf)Gradia: Kaupan- ja hallinnon ala (.pdf)HR-Consulting: Henkilöstöjohtamisen johtamistaitojen kehittäminen (pdf)Karelia-Ammattikorkeakoulu Oy: Kaupan- ja hallinnon alan koulutukset (.pdf)Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu Oy: Kaupan- ja hallinnon ala (.pdf)Suomen yrittäjäopisto: Kauppa ja hallinto (.pdf)Valmennuskeskus Public: Myynnin koulutus ICT-alalle (.pdf)Valmennuskeskus Public: Taloushallinto (.pdf)Y4 Works: Kaupan- ja hallinnon ala (.pdf)

ICT-ala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Aiko Academy Oy: ICT-ala (pdf)Buutti Oy: ICT-alan koulutukset (pdf.)- AsiakaskokemusvideoKarelia-Ammattikorkeakoulu Oy: ICT-alan koulutukset (.pdf)Opiframe Oy: Full Stack kehittäjä (.pdf)Opiframe Oy: Internet of things (.pdf)Opiframe Oy: Projektiosaaja-/ päällikkö (.pdf)Valmennuskeskus Public: Full Stack ohjelmointikoulutus (.pdf)Valmennuskeskus Public: ICT- ja teknologiateollisuuden koulutukset (.pdf)Viope Education: ICT-ala (.pdf)

Kuljetusala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Suomen Ammattiakatemia: Kuljetusala

Monialaosaaminen

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Aiko Academy Oy: Monialaosaaminen (pdf.)Arffman Finland Oy: Toimiston tuhattauri (.pdf)Arffman Finland Oy: Asiakaspalveluosaamisen ytimessä (.pdf)Arffman Finland Oy: Vuorovaikutus- ja viestintäosaamisen ammattilaiseksi (.pdf)Gradia: Monialaosaaminen (.pdf)HR-Consulting: Asiakaspalvelutaitojen kehittäminen (pdf.)HR-Consulting: Vuorovaikutus- ja viestintätaitojen kehittäminen (pdf)Karelia-Ammattikorkeakoulu Oy: Monialaosaamisen koulutukset (.pdf)Opiframe Oy: Digimarkkinointi (.pdf)Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu Oy: Monialaosaaminen (.pdf)Markinst Oy: Parempi versio sinusta tekee huomisen työt (.pdf)Sandler Sales Training: Myynnin ja asiakaspalvelun koulutus (.pdf)Suomen yrittäjäopisto: Monialaosaaminen (.pdf)Y4 Works: Monialaosaaminen (.pdf)

Metsä- ja puunjalostusala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Gradia: Metsä- ja puunjalostusala (.pdf)Suomen yrittäjäopisto: Metsä- ja puujalostus (pdf.)

Palveluala

Sopimuskouluttajat ja hinnat (.pdf)

Gradia: Palveluala (.pdf)

 

Oma
asiointi