Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Ohjaamot palvelevat nuoria Pohjois-Pohjanmalla

Byströmin Ohjaamo (Oulu)

Byströmin Ohjaamo on avoinna arkisin klo 9–16 osoitteessa Hallituskatu 5 A.  Voit tulla asioimaan itsenäisesti asiakaskoneillamme, käyttämään kirjaston palveluita sekä itsenäisen tiedonhaun materiaaleja. Tietoa ja neuvontaa on saatavilla päivittäin ilman ajanvarausta. Halutessasi voit myös varata ajan asiointiin soittamalla tai laittamalla viestin numeroon 050 599 2293 tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen byström@ouka.fi.

Asioidessasi Byströmillä huolehdimme yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, asiointi hoidetaan puhelimitse tai verkkopalveluiden kautta.

Ohjaamo Kalajoki

Ohjaamo Kalajoki on avoinna ilman ajanvarausta keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12–15, muulloin ajanvarauksella. Ohjaamo Kalajoen uusi osoite on Lankilantie 23.

Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai WhatsAppilla numerosta 044 4691 357, sähköpostilla osoitteista sari.vaharautio@kalajoki.fi ja nina.lindvall@kalajoki.fi sekä Ohjaamot.fi -sivujen Chat-palvelun kautta.

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua Ohjaamo Kalajoen somessa (Facebook: ohjaamokalajoki, Instagram: ohjaamokalajoki).

Ohjaamo Muhos

Ohjaamo Muhos on avoinna maanantaista torstaihin klo 12–15 osoitteessa Valtatie 27. Yhteyttä voi ottaa myös soittamalla tai WhatsAppilla numerosta 044 734 1654.

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua Ohjaamo Muhoksen somessa (Facebook: Ohjaamo Muhos, Instagram: ohjaamo.muhos).

Raahen Ohjaamo

Raahen Ohjaamon palvelupiste on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12–16 sekä keskiviikkoisin klo 12–18 osoitteessa Fellmanin puistokatu 3.

Yhteyttä voit ottaa myös soittamalla numeroon 040 130 3832, sähköpostilla osoitteeseen ohjaamo@raahe.fi sekä Discordissa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12–15.

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua Ohjaamon somessa (Facebook: @raahenohjaamo, Instagram: @raahenohjaamo)

Ohjaamo Ylivieska

Ohjaamo on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 13–16 osoitteessa Juurikoskenkatu 6. Muina aikoina palveluja on saatavilla ajanvarauksella.

Yhteyttä voit ottaa soittamalla ja WhatsApilla numeroihin 040 681 0570 ja 044 4294 284, sähköpostilla osoitteeseen ohjaamo@ylivieska.fi sekä Chat-palvelun kautta maanantaista keskiviikkoon klo 11–13.

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua Ohjaamon somessa (Facebook: Ohjaamo Ylivieska, Instagram: @ohjaamoylivieska)

Jokilaaksojen Ohjaamo (Haapajärvi)

Ohjaamon palvelut ovat saatavilla palvelupiste Luotsin kautta tiistaisin klo 11–14 ja keskiviikkoisin klo 10–14 osoitteessa Kauppakatu 27 (Stolle). Muina aikoina palveluja saatavilla sopimuksen mukaan.

Yhteyttä voit ottaa myös soittamalla tai WhatsApilla numeroon 040 614 8375 sekä sähköpostilla ositteeseen jokilaaksojenohjaamo@snack.fi ja niina.oravakangas@nivala.fi.

Seuraa ajankohtaista ilmoittelua Ohjaamon somessa (Facebook: @jokilaaksojenohjaamo, Instagram: @jokilaaksojenohjaamo) sekä Navi-Go! -hankkeen somessa (Facebook: @navigohanke, Instagram @navigohanke).


Oma
asiointi