Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Tutustu marraskuussa alkaviin valmennuksiin!

Valmennuksilla saat lisää varmuutta työnhakuun ja uravalintaan!

Työnhakuvalmennuksella pääset päivittämään työnhakutaitojasi. Valmennuksessa käydään läpi työnhaun eri osa-alueita, työmarkkinoiden tilannetta ja työnantajien odotuksia. Uravalmennuksessa puolestaan selkiytät ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojasi.

Oulu

Uravalmennus, 10 pv, 9.–20.11. Työnhakuvalmennus: Näin työnantaja löytää juuri sinut!, 7 pv, 9. –18.11. Työnhakuvalmennus: Kohtaaminen, 8 pv, 9. –18.11. Työnhakuvalmennus: Työnhakuklubi korkeastikoulutetuille, 7 pv, 19.11.–23.12. Uravalmennus, 10 pv, 23.11. –4.12. Työnhakuvalmennus: Apua sähköiseen työnhakuun, 8 pv, 23.11. –2.12. Työnhakuvalmennus: Kohtaaminen, 8 pv, 23.11. –2.12.

Kuusamo

Uravalmennus, 10 pv, 23.11.–4.12.

Verkko

Uravalmennusta saat myös verkossa! Uravalmennus verkossa -palvelu on suunnattu työnhakijoille, joiden paikkakunnalla ei järjestetä tai jotka eivät muusta syystä voi osallistua ryhmämuotoiseen uravalmennukseen. Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen eli voit aloittaa valmennuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Uravalmennus verkossa

Pohjois-Pohjanmaa

Työhönvalmennusta tarjotaan kotipaikkakunnallasi. Valmentaja matkustaa tarpeen mukaan ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen eli voit aloittaa valmennuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Henkilökohtainen työnhaun valmentaja (työnhakuvalmennus)

Lisätietoja:

TE-toimiston tapahtumakalenteriTyöllistämistä edistävät palvelut ja kulukorvausKulukorvaus (kela.fi)Tukea työnhakuun (tyj.fi)


Oma
asiointi