Valmennus ja koulutus

HUOM: Palvelujen toteutukseen tai ajankohtaan saattaa tulla muutoksia vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi.

Valmennukset

Työnhakuvalmennus
Työnhakuvalmennuksissa käydään läpi työnhakuprosessi kokonaisuudessaan ja perehdytään eri alojen työvoiman kysyntään ja tarjontaan. Valmennukset kestävät yleensä 5-8 päivää.

Next Level -työnhakuvalmennukset ovat tarkoitettu työnhaun perusteet hallitseville työnhakijoille, jotka haluavat syventää työnhakutaitojaan.

Uravalmennus
Uravalmennus on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tukea urasuunnitteluun. Valmennuksissa saat tietoa, neuvontaa ja ohjausta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Uravalmennusta saat myös verkossa! Uravalmennus verkossa -palvelu on suunnattu työnhakijoille, joiden paikkakunnalla ei järjestetä tai jotka eivät muusta syystä voi osallistua ryhmämuotoiseen uravalmennukseen.
Uravalmennus verkossa

Työnhaku- ja uravalmennuksien aikataulut löydät tapahtumakalenteristamme.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteriOhjeistus valmennukseen osallistujalle

Työhönvalmennus
Työhönvalmentaja auttaa henkilökohtaisesti, kun etsit sinulle sopivaa työpaikkaa. Työhönvalmennukseen voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistoon.
Asiointi Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistossa


Työvoimakoulutukset

Ammatillinen työvoimakoulutus (te-palvelut.fi) Työllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)Haku- ja valinta työvoimakoulutukseen (te-palvelut.fi)

Ammatillisessa työvoimakoulutuksessa voit saada oman alasi lisä- ja täydennyskoulutusta.

RekryKoulutukset ovat työllistäviä koulutuksia, joissa koulutetaan osaajia yrityksien omiin tarpeiisiin.

Pohjois-Pohjanmaalla alkavat työvoimakoulutukset ja RekryKoulutukset löydät TE-palveluiden koulutushausta:Haussa oleva työvoimakoulutus (te-palvelut.fi)RekryKoulutukset Pohjois-Pohjanmaalla (te-palvelut.fi)