Valmennus ja koulutus

Valmennukset

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksissa käydään läpi koko työnhakuprosessi ja perehdytään eri alojen työllisyysnäkymiin. Valmennukset kestävät yleensä 5-8 päivää.

Työnhakuvalmennukset ja niiden ajankohdat löydät tapahtumakalenteristamme.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Lisätietoa työnhakuvalmennuksesta ja valmennuksen aikaisista etuuksista:TyönhakuvalmennusTyöllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus


Uravalmennus

Uravalmennus sopii sinulle, kun tarvitset lisää tukea oman urasi suunnitteluun. Valmennuksessa saat ohjausta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Uravalmennusta saa myös verkkovalmennuksena. Uravalmennus verkossa -palvelu on suunnattu heille, joiden paikkakunnalla ei järjestetä tai jotka eivät muusta syystä voi osallistua ryhmämuotoiseen valmennukseen.

Uravalmennukset ja niiden ajankohdat löydät tapahtumakalenteristamme.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Lisätietoa uravalmennuksesta ja valmennuksen aikaisista etuuksista:UravalmennusTyöllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus


Henkilökohtainen työnhaun valmentaja (työhönvalmennus)

Henkilökohtainen työnhaun valmentaja auttaa sinua, kun haluat henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Valmennusta voit hyödyntää sekä työtä etsiessä että työssä ollessa, erityisesti työsuhteen alussa.

Lisätietoja sisällöstä ja toteutustavasta saat tapahtumakalenteristamme.Henkilökohtainen työnhaun valmentaja (työhönvalmennus), jatkuva ilmoittautuminen


Työvoimakoulutukset

Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Monilla ammattialoilla järjestetään lisäksi jatko- tai täydennyskoulutusta.

Ammatillinen työvoimakoulutus Työllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvausHaku- ja valinta työvoimakoulutukseen
RekryKoulutukset ovat koulutuksia, joissa koulutetaan osaajia tietylle yritykselle. Koulutuksen suorittaneet työllistyvät kyseiseen yritykseen.

Pohjois-Pohjanmaalla alkavat työvoimakoulutukset ja RekryKoulutukset löydät TE-palveluiden hakupalvelusta:Työvoimakoulutukset Pohjois-PohjanmaalllaRekryKoulutukset Pohjois-Pohjanmaalla

Oma
asiointi