Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Etsitkö osaajia Euroopasta?

 

EURES Suomi ja Pohjois-Savo on työpaikkamessuilla Portugalin Portossa lokakuussa 16.-17.10.2018. Messuilla esitelemme työpaikkoja sopiville työnhakijoille ja lisäksi tuomme messuilta CV:tä työnantajille. Pohjois-Savon TE-toimiston kansainväliset EURES rekrytointipalvelut ovat käytössäsi!

International Job Fair tapahtumaan osallistuu FINDE.U konsortion Portugalin ja Espanjan yliopistoista ja ammattikorkeakouluista jo valmistuneita työelämässä kokemusta kartuttaneita ja valmistuvia, hyvän kielitaidon omaavia talentteja. He ovat kiinnostuneet työskentelemää muualla Euroopassa ja Suomessa!

Kansainvälisillä Messuilla on osaajia kaikilta aloilta: Tekniikka-teollisuus, ICT, humanistiset alat, kauppa/hallinto, oikeustiede, luonnontieteet, matematiikka, palvelualat, taiteet ja kulttuurit jne.

Mikäli haluat osaajia Portugalista/Espanjasta, laita työpaikkatiedot meille. Voimme esitellä työpaikkoja, yrityksen kotisivuja ja some-toimintaa sekä tuoda kiinnostuneiden CV:tä sinulle.

Messuilla opastamme ja neuvomme työnhakijoita Suomen työelämään liittyvissä asioissa ja kerromme millaista elämä ja olo on vetovoimaisessa Pohjois-Savossa.

Autamme myös kanssasi uutta työntekijää mahdollisimman sujuvaan paikkakunnalle tuloon! 

Lisätietoja:

Vesa Liesivuori, EURES-asiantuntija,Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto
p. 0295 043 618, vesa.liesivuori@te-toimisto.fi