Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutus käynnistetään Pohjois-Savossa

Pohjois-Savon ELY-keskus ja TE-toimisto käynnistävät yhdessä CreaMentors Oy:n kanssa Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen (669392) Pohjois-Savon alueella (lähipäivät toteutetaan Kuopiossa). Koulutuksessa on mukana noin 20 työnantajakumppania, jotka ovat etsimässä uutta osaajaa. Koulutus käynnistyy 6.2.2017 ja päättyy 30.6.2017.

CreaMentors on aiemmin toteuttanut vastaavanlaisen koulutuksen kymmenellä eri paikkakunnalla. Tutustu Pirkanmaan TE-palveluiden Tuuli Huminan kokemuksiin Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksesta: https://pirkanmaantepalvelutblogi.wordpress.com/2015/02/26/toihin-otetaan-kaupallinen-tuottaja/

Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen koulutusinfo järjestetään perjantaina 16.12. klo 13–15 TE-palvelut Messissä, Kuopiossa (kauppakeskus Apaja, torin alla E-rappu).
Koulutusinfossa esitellään koulutuskokonaisuutta ja tarjolla olevia työpaikkoja. Samalla työnhakijoilla on tilaisuus tavata työnantajakumppaneita. Tavoitteena on, että uusi osaaja rakentaa itselleen pysyvän työpaikan työnantajakumppanin palveluksessa viiden kuukauden mittaisen koulutuksen aikana.

Infotilaisuutta voit seurata MessiLiven kautta suorana ja tehdä kysymyksiä chatin kautta lähetyksen aikana.

Lue lisää:
http://www.creamentorsakatemia.fi/valmennus/kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-kuopio/

Tiedotamme tapahtumista myös Facebookissa ja Twitterissä @POSTEpalvelu.