Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Pohjois-Savon kunnat, toimijat ja TE-toimisto tiedottaa: Työllisyysviikko on syntynyt yhteistyöstä

Työllisyysviikolla 18.-22.2.2019 tapahtuu koko Pohjois-Savossa.

Maakunnan kunnat ja toimijat järjestävät erilaisia rekrytapahtumia, työnhakukoulutusta, vinkkejä yrittäjille, koulutusneuvontaa, kesätyöpaikkojen esittelyä sekä tukea pitkään työelämästä poissaolleille. Pohjois-Savon TE-toimisto on toiminut kuntien ja toimijoiden herättelijänä tapahtumanjärjestämiseen. Tapahtumakalenteri löytyy tiedotteen sivulta kaksi.

Ylä-Savon alueella Työllisyysviikko tarjoaa monipuolisen kattauksen tapahtumia erilaisille kohderyhmille. Jokaisesta kunnasta löydät perustietoa työllisyydestä, koulutuksesta ja kesätöistä, sekä kohdennetut tapahtumat tarjoavat lisäinfoa teemoista. Työ ja tekijät kohtaavat Ylä-Savossa!

Kuopion alueella Työllisyysviikon tapahtumat käsittelevät osuuskuntatoimintaa, maahanmuuttajien ammatillista mentorointia sekä osaamisen ja työkyvyn edistämisen toimijoita. Siilinjärven osalta työllisyysviikon tavoitteena on tukea erityisesti nuoria työelämään tutustumisessa ja pitkään työttöminä olleiden työllistymistä. Sisä-Sisä-Savossa taas Työllisyysviikon monipuolisia tapahtumia ovat rekrytoinnit, yritysvierailut paikallisiin yrityksiin, työnhakukoulutus ja yrittäjyys. Koillis-Savossa Työllisyysviikon tapahtumat keskittyvät nuoriin.

Varkaudessa työllisyysviikon ohjelma on tehty laajan toimijajoukon yhteistyönä. Tämä näkyy - paitsi teemojen määrässä - niin myös tapahtumien sisältöjen monipuolisuutena. Tapahtumien teemoina ovat työ- ja toimintakyky, työllisyyspalvelujen esittely, koulutus, rekrytointi, kesätyöt ja yrittäjyys, sekä oppisopimuksen hyödyntäminen. Tule mukaan!

Pohjois-Savon TE-toimisto jalkautuu maakunnan tapahtumiin, sekä kuntiin jossa TE-palveluilla ei ole toimipistettä. Työllisyysteon hengessä asiantuntijat kohtaavat kaikki maakunnan alle 25-vuotiaat työnhakijat henkilökohtaisesti.

Työllisyysviikon tapahtumat Pohjois-Savon TE-palveluiden tapahtumakalenterissa

Työllisyysviikon tapahtumat Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebookissa