Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Stera hakee 16 tuotantotyöntekijää rekrykoulutuksen kautta

Stera Technologies Oy on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut konserni. Steran Kaavin tehdas on erikoistunut työkoneiden polttoaine- ja hydraulisäiliöiden valmistukseen. Tuotantomäärät ovat kasvussa ja haemme toimintaan lisää osaajia

Rekrytointikoulutuksen kautta haetaan 16 henkilöä metallialan työtehtäviin (koneistus 3,MAG- hitsaus/levytyöt 6, robottihitsaus 3, särmäys 1 ja teollinen pintakäsittely 1).

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille hyvät valmiudet työskennellä tehokkaasti, itsenäisesti ja turvallisesti metallialan yrityksen tuotannossa. Oleellisena tavoitteena on nostaa ja kehittää työntekijöiden ammatillista osaamista niin, että he kykenevät toimimaan uusissa laaja-alaisissa ja haastavissa työtehtävissä tuottavasti ja itsenäisesti.
Pääpaino koulutuksen sisällöissä on myös tuotteen ja tuotannon laadun hallinta, työturvallisuus ja turvallinen toiminta sekä yksittäisen työprosessin hallinta.

Katso tarkemmat tiedot Rekrykoulutuksta täältä.

Hakijoille on eduksi alan metallialan tai muu teknisen alan koulutus ja/tai alan kokemus.

Koulutus alkaa 27.2. Koulutuksen kesto määräytyy opiskelijan aikaisemman osaamisen mukaan. Koulutuksen läpäisseet henkilöt työllistyvät VPS Henkilöstöpalvelun kautta työsuhteeseen Stera Technologies Oy:lle.

Hakemus työvoimakoulutukseen (koulutusnumero 671187) www.te-palvelut.fi sekä VPS Henkilöstöpalvelujen sivuille www.vps.fi Muista ilmoittaa mihin työtehtävään haluat hakea.