Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Työllisty RekryKoulutusten kautta

Hitsaajan RekryKoulutus Metalpa Oy

Metalpa Oy hakee koulutuksen kautta motivoituneita, oppimiskykyisiä ja hyvän asenteen omaavia hitsaajia Pielaveden toimipisteeseen ja asennustyömaille. Jos sinulla on hitsauksen perusosaamista, mutta ei vielä kokemusta tai riittävää osaamista toimia vaativimmissa tehtävissä, sinulla on mahdollisuus kouluttaa itsellesi puuttuva osaaminen ja rakentaa tulevaisuuden työpaikkaa 4-6kk koulutusjakson aikana.

Koulutuksen päätyttyä tig-hitsaustaitosi ovat yrityksen laatuvaatimusten tasolla ja pystyt hitsaustehtäviin konepajalla sekä asennustyötehtäviin.

Koulutuksesta järjestetään tiedotustilaisuus ke 1.11.2017. klo 10. - 11. Metalpa Oy:n tiloissa, Puustellintie 37, 72400 Pielavesi.

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta, www.te-palvelut.fi ja sieltä Haussa oleva työvoimakoulutus, koulutusnro 674932

RekryKoulutus, Ratesteel Oy

RekryKoulutuksen tavoitteena on saavuttaa tuotannon työtehtävissä vaadittava vähimmäisosaaminen. Yrityksen työtehtävissä vaaditaan tiettyjen hitsausprosessien hallinta, joissa työntekijän osaamisen tasoa mitataan. Työntekijöiden tulee omaksua työpaikan toimintatavat ja selviytyä yrityksen tarvitsemista SFS 9606-1 standardin vaatimista piena- ja päittäisliitosten hitsauspätevyyskokeista, jotta he saavat suoritettua koulutuksen hyväksytysti. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät koulutuksen jälkeen Ratesteel Oy:lle hitsaajan monipuolisiin työtehtäviin.

Hakijan tulee olla kiinnostunut hitsaajan työtehtävistä ja valmiutta kehittää itseään ammatillisesti työtehtävissä. Koulutukseen hakeutujalla ei tarvitse olla metallialan koulutusta tai kokemusta.  Työntekijällä tulee olla halu ja kyky oman ammattitaidon pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hänellä tulee olla hyvät työyhteisötaidot.

Koulutuksen sisältö määritellään kunkin opiskelijan henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, yrityksen tuotannollisiin tavoitteisiin soveltaen. Lähiopetus sisältää teoriaopetusta ja työsalissa harjoitustöiden tekemistä. Työssäoppiminen on Vieremällä Ratesteel Oy:n toimitiloissa.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus maanantaina 30.10.2017 klo 11.00 Pohjois-Savon TE-toimistossa, Karjalankatu 3, Iisalmi sekä klo 13.00 Ratesteelin toimitiloissa, Ahertajantie 5, Vieremä.

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta, www.te-palvelut.fi ja sieltä Haussa oleva työvoimakoulutus, koulutusnro 675108