Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Satakunnan ensimmäinen Nuorten yrittäjyyspaja käynnistyy Porissa!

Työ- ja elinkeinoministeriö on ideoinut uudenlaisen nuorille suunnatun yrittäjyysvalmennuksen yhdessä Uudenmaan ELY-keskuksen ja Suomen Yrittäjien kanssa. Valtakunnallisen tarjouskilpailun voitti Suomen Yrittäjäopisto, joka toteuttaa vuosina 2015–2016 yli kolmekymmentä nuorten yrittäjyyspajakokonaisuutta eri puolella Suomea.

Satakunnan ensimmäinen paja Porissa

Satakunnan ensimmäinen Nuorten yrittäjyyspaja käynnistyy Porissa. Koulutus alkaa 10.12.2015.  Haku on alkanut ja jatkuu 6.11.2015 asti. Hakea voi verkossa osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku. Mukaan työvoimakoulutuksena toteutettavaan valmennukseen valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella joukko motivoituneita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia alle 30-vuotiaita nuoria.

"Valmennus on käytännönläheinen mahdollisuus valmentajan ohjauksessa suunnitella omaa yritystoimintaa. Infoon kannattaa tulla kuuntelemaan ja ennen kaikkea kysymään lisää valmennuksesta, jos on pienikin kiinnostus yrittäjyyteen", kannustaa palveluesimies Teemu Niemelä Satakunnan TE-toimistosta.

Pajat koostuvat monipuolisista lähiohjauspäivistä, verkko-oppimisympäristön monimuotoisesta hyödyntämisestä sekä ajankohtaisista asiantuntijavierailijoista. Jokaiselle osallistujalle nimetään oma yritysmentori, joka on sitoutunut tukemaan nuorta yrittäjää myös valmennuksen jälkeisellä seurantajaksolla.

 "Luvassa on siis tekemistä, oivaltamista sekä eväitä oman yrityksen perustamiseen uudella innovatiivisella toimintatavalla", kertoo koulutuskoordinaattori Ulla-Mari Heiskanen Suomen Yrittäjäopistosta.

Info yrittäjyyspajasta

Satakunnan TE-toimisto ja Suomen Yrittäjäopisto järjestävät infotilaisuuden Nuorten yrittäjyyspajasta keskiviikkona 13.10.2015 klo 10.00 Satakunnan TE-toimiston Porin toimipaikassa. Infoa voi seurata videon välityksellä Rauman, Harjavallan ja Kankaanpään toimipaikoissa.

Lisätietoja:
syo.fi
facebook.com/yrittajyyspaja