Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Teltalta töihin? POP UP -työkkäri SuomiAreenan Kansalaistorilla 11. - 15.7.2016

 

 

 

TE-toimisto on vahvasti esillä SuomiAreenassa Porissa. Kansalaistorille pystytettävässä POP UP -työkkärissa on tarjolla tietoa ja toimintaa työnhakijoille ja työnantajille. Teltasta löytyvät julkiset TE-palvelut ja yksityiset palvelut saman katon alta.

Teltalla on mahdollista harjoitella työnhakua ja parhaassa tapauksessa saada jopa töitä. Tarjolla on mm. CV-klinikka, videotyöhakemuksen tekoa sekä pikatyöhaastatteluita. Viikon ajan vahvana teemana on myös yrittäjyys. Neuvoja on tarjolla niin yrittäjyyttä suunnitteleville kuin omistajanvaihdosta pohtiville. Myös kansainvälisestä työnvälityksestä on tukea tarjolla työnhakijoille ja työnantajille. TE-palveluiden asiantuntijat päivystävät teltalla koko viikon ajan.

POP UP -työkkäri avoinna 11. - 15.7.
ma - to klo 9 - 17, pe klo 9 - 17. 

Ennakkojuttuja ja tapahtumapäivityksiä voi seurata Facebookissa.

Työ- ja elinkeinoministeriön ja TE-toimiston lisäksi tapahtuman järjestävät yhdessä  Adecco, Academic Work, Barona, Eezy, Enersense, EURES, Keski-Suomen ELY-keskus, Nuorten yrittäjyyspaja, Opteam, Patakirppis, Porin Seudun Työttömät ry, Prizztech, Satakunnan Yrittäjät, Spring House, Työelämä 2020, valtioneuvoston kanslia ja Work Pilots.

Torilla tavataan!