Aktuellt

AIMO palvelee seinäjokisia työmarkkinatuen saajia 1.9. alkaen

Tiedoksi sinulle seinäjokelainen, työmarkkinatuen saaja.

SEINÄJOKISIA, TYÖMARKKINATUKEEN OIKEUTETTUJA TYÖNHAKIJOITA PALVELLAAN JATKOSSA UUDESSA TOIMIPAIKASSA – AIMOSSA

Seinäjoella toimiva monialainen työllisyyspalvelu AIMO palvelee 1.9.2019 alkaen kaikkia työmarkkinatukeen oikeutettuja seinäjokisia työnhakija-asiakkaita. Toukokuussa palvelun piiriin siirtyivät alle 30-vuotiaat asiakkaat ja syyskuussa toiminta laajenee koskemaan kaiken ikäisiä seinäjokisia työmarkkinatukeen oikeutettuja.

AIMOssa yhdistyvät TE-toimiston, KELAn ja Sedun palvelut sekä Seinäjoen kaupungin työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalvelut. AIMO helpottaa asiointia keskittämällä kaikki palvelut yhteen paikkaan. Kaikille asiakkaille nimetään AIMOn omaohjaaja, joka on TE-toimiston, aikuissosiaalityön tai KELAn asiantuntija.

AIMO on avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.00 osoitteessa Keskuskatu 32 i (3 krs).Voit asioida AIMOssa ilman ajanvarausta. TE-toimiston ja TYP:n asiakkaana et siis enää asioi osoitteessa Valtionkatu 1 (Rautatieasema). 

Työttömyysturvaasi ei aiheudu muutoksia

Palveluiden siirtyminen ei vaikuta työttömyysturvaasi. Sähköinen asiointi tapahtuu edelleen osoitteessa www.te-palvelut.fi > Oma asiointi. TE-puhelinpalvelujen numerot säilyvät ennallaan ja saat niistä myös jatkossa yleisneuvontaa mm. työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä. Voit tarkistaa ja tarvittaessa päivittää Oma asiointi -palvelussa omat asiakastietosi.

Mihin muutos perustuu?

Muutos liittyy työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämiin alueellisiin pilottihankkeisiin työvoima- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi. Seinäjoella kokeillaan uutta yhteistyömallia (allianssi) työmarkkinatukeen oikeutettujen asiakkaiden palveluissa. Tavoitteena on tarjota asiakkaille enemmän tietoa ja asiantuntevaa palvelua jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaisesti sekä helpompi ja nopeampi väylä eri palveluihin.

Asiakasviikko viikolla 38

Asiakkaille on tulossa asiakasviikko viikolla 38.

Maanantaista torstaihin 16.- 19.9. klo 12.00 - 15.30 ovet ovat AIMOssa avoinna.

Tapahtumaviikolle on luvassa mukavaa ohjelmaa. Seuraa AIMO viestintää.

 

AIMOn yhteystiedot:

Keskuskatu 32 i (3 krs)

60100 Seinäjoki

aimo@seinajoki.fi

p. 050 5270 726

www.seinajoki.fi/aimo

IG:@aimo_sjk, Facebook: @AIMOSjk (AIMO Seinäjoki)

 

                            


E-
tjänster