null Kesätöitä löytyy vielä!

Uudenmaan alueelta löytyy edelleen eri alojen kesätyöpaikkoja. Työantajat ilmoittavat auki olevia paikkoja TE-palveluiden Avoimiin työpaikkoihin.

Kesätyöntekijöitä haetaan edelleen mm.  keittiö-ja ravintola-alalle, pikaruokatyöntekijöiksi, siivousalalle sekä myyntityöhön, luettelee Uudenmaan TE-toimiston yritys- ja työnantajapalveluiden asiantuntija Pirjo Karjalainen.

Ohjaamot auttavat myös työnhaussa

Työpaikan etsiminen ei aina ole kovin helppoa ja ensikertalaisille neuvo "netistä löytyy" – voi olla todella hankala paikka. Onneksi apua on saatavilla ja esimerkiksi Ohjaamot auttavat 15-29 vuotiaita nuoria työpaikan hakemisessa.

"Kesätöitä hakevan nuoren kannattaa olla oma-aloitteinen ja aktiivinen työnhaussaan. Kesä on jo aluillaan, joten kiinnostaviin työnantajiin kannattaa olla yhteydessä pikapuolin, koska paikkoja täytetään parasta aikaa. Henkilökohtainen kontakti rekrytoivaan ihmiseen luo heti pelkkää hakemusta henkilökohtaisemman kuvan. Erilaiset rekrytointitapahtumat ja reipas, suora yhteydenotto työnantajaan auttavat jo pitkälle!" kerrotaan Ohjaamo Helsingistä.

Ohjaamo Helsingin  tulevat rekrytilaisuudet:
Ohjaamo Helsingin rekrytapahtuma Malmilla 18-30 –vuotiaille ke 13.6: https://www.facebook.com/events/243025449765506/

Työnantajatreffit: Lassila & Tikanoja rekrytoi siivoojia Ohjaamo Helsingissä to 14.6: https://www.facebook.com/events/196834920949568/

Ohjaamoiden toiminta on vakiinnutettu valtakunnalliseksi toiminnaksi ja pääkaupunkiseudulla Ohjaamot sijaitsevat Helsingin Kampissa, Vantaan Tikkurilassa ja Espoon keskuksessa. Kehysalueella Ohjaamoita on yhteensä 11. Lisätietoja: http://ohjaamot.fi/etusivu