null Kyllä löytyy! TE-palveluista tukea yritysten rekrytointitarpeisiin - seuraa Satakunnan #kyllälöytyy -kampanjapäivityksiä somessa 11. - 22.2.

Valtakunnallisen Kyllä löytyy! -kampanjan tarkoituksena on lisätä erityisesti pk-yrityksille suunnattua viestintää ja informoida yrityksiä mahdollisuuksista saada osaavaa työvoimaa työ- ja elinkeinopalveluiden avulla. Tarkoituksena on myös lisätä yrityskäyntejä ja kontaktointeja, joilla selvitetään yritysten palvelutarpeita ja selkiytetään TE-toimiston palvelumahdollisuuksia. Kampanja käynnistyi jo viime vuonna somessa ja lähiviikkoina palvelujamme on esitelty näyttävästi myös MTV:llä.

Satakunnan TE-toimisto tuntee alueensa työmarkkinat. TE-asiantuntijamme tekevät vuosittain noin 1000 yrityskäyntiä, järjestävät rekrytointitapahtumia ja osallistuvat erilaisiin yrittäjätilaisuuksiin.

Kyllä löytyy! -kampanja etsii ratkaisuja yritysten rekrytointitarpeisiin TE-palveluiden huipputuotteiden avulla, joita ovat mm. avoimet paikat –nettisivusto, ehdokashaut avoimiin työtehtäviin, palkkatuki, yhteishankintakoulutus (RekryKoulutus), rekrytointitapahtumat ja kansainvälinen työnvälitys EURES. Uutena nyt myös työllistämispalkkio 4000 €, jonka työnantaja voi saada työllistäessään pitkäaikaistyöttömän toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Palvelumme ovat pääosin maksuttomia ja yritysten tarpeisiin räätälöitävissä.

Satakunnan TE-toimiston #kyllälöytyy -kampanjapäivityksiä voi seurata toimiston Facebook-sivuilla @tyokkarintytti seuraavan kahden viikon ajan 11. - 22.2.2019.

Satakunnan yrityspalveluiden TE-asiantuntijat tavoitat numerosta 029 045 010.

Soita meille - me tulemme teille!

Lisätietoa Kyllä löytyy! -kampanjasta
Lue lisää TE-palveluista
Twitterissä @tepalvelutfi #kyllälöytyy

Lisätietoja:

Marjo Siltanen
Palveluesimies, Yrityspalvelut
Satakunnan TE-toimisto
marjo.siltanen@te-toimisto.fi
p. 0295 045 165

Uppdaterad: 27.03.2021