Aktuellt

Löydä unelmapaikkasi - MegaMatchmaking tulossa jälleen 24.9.

Oulun suurin rekrytapahtuma MegaMatchmaking järjestetään 24.9.2019 klo 9-14 Oulun teatterilla. Tapahtuman ohjelmaa voi seurata myös suoratoistona, joten koko Suomi pääsee nauttimaan työelämän huippupuheenvuoroista.

MegaMatchmaking-tapahtuman teemana on tänä vuonna oman urapolun rakentaminen sekä tulevaisuuden työelämään valmistautuminen. Lavalle nousevat innostuksen oivalluttaja, valmentaja Jari Saarenpää sekä koulutuspäällikkö Jouni Röksä aiheenaan "Viisi asenteen näyttämisen keinoa, jotka tekevät sinusta voittajan työnhaussa". Tulevaisuustutkija Ilkka Halava puolestaan avaa näkymiä tulevaisuuden työelämästä.

Tapahtumassa myös tunnetut oululaiset Mikko Salmi, Tiina Räsänen ja Mikko Saarinen raottavat oman työuransa karikoita ja onnistumisia.

Kaikille maksuttomaan tapahtumaan on ilmoittautunut yli 80 rekrytoivaa työnantajaa. Mukana ovat myös järjestäjätahot Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulun työllisyyspalvelut. Pienen näyttämön lämpiössä voi kahvikupposen äärellä jututtaa työ- ja koulutuselämän asiantuntijoita, ja saada uusia ideoita työnhakuun ja kouluttautumiseen. Teatterilla on myös maksuton CV-valokuvauspiste, jossa voi kuvauttaa itsensä ammattivalokuvaajalla työnhakua varten.

Uutta tapahtumassa on työnhakutaitojen viimeistelyyn panostava MegaValmennus. Oman uratarinansa 23.9. klo 12–16 Telesalissa Hallituskadulla järjestettävässä valmennuksessa kertoo Kotajärvi Turvata Oy:n ketjupäällikkö Matias Kotajärvi. Pia Matihaldi yrityskummeista puolestaan paljastaa, miten pärjätään työhaastattelussa. 

Koko Suomi mukaan

MegaMatchmaking välitetään suoratoistona, joten työnhakijoiden on mahdollisuus seurata ohjelmaa paikkakunnasta riippumatta - niin kotoa kuin konttoreista. Ohjelma voi seurata osoitteessa megamatchmaking.fi  ja samalta verkkosivulta voi katsoa tapahtumatallenteen myös jälkikäteen.

MegaMatchmaking-tapahtuman järjestävät BusinessOulu, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto sekä Kohtaantoa valmennuksella -hanke (ESR).

Ilmoittautunen MegaValmennukseen osoitteessa:
megamatchmaking.fi

Lisätietoja tapahtumasta:

megamatchmaking.fi

www.facebook.com/events/2642008082516645/


E-
tjänster