null Satakunnan kasvupalvelu-uudistuksen kuntakierrokset käynnistyvät 14.8.

Kasvupalvelu-uudistuksessa nykyisten ELY-keskuksien ja TE-toimistojen yritys- ja työllisyyspalvelut uudistetaan ja yhdistetään maakuntauudistuksen yhteydessä kasvupalveluiksi. Tulevat maakunnat ovat järjestämisvastuussa oman alueensa palveluista, ja palvelujen tuottaminen tapahtuu jatkossa enemmän yksityisten palveluntarjoajien kautta.

Kunnilla on merkittävä rooli oman alueensa yritys- ja työllisyyspalveluissa. Osana Satakunnan kasvupalvelu-uudistuksen valmistelua käynnistyy 14. elokuuta maakunnallinen kuntakierros, jossa maakunnan kasvupalveluvalmistelijat ja kuntien edustajat käyvät keskustelua tulevaisuuden työllisyys- ja yrityspalveluista, niiden sisällöistä ja tuottamiseen liittyvistä yhteistyömuodoista. Yhtenä uutena yhteistyömuotona esitellään allianssimallia, jossa maakunta, kunnat ja palveluntuottajat voivat olla yhdessä mukana yhteistyösopimuksen kautta.

Kuntakierrokset alkavat tiistaina 14.8. Eurasta ja jatkuvat keskiviikkona Pomarkussa. Torstaina vuorossa ovat Kankaanpää, Honkajoki, Siikainen ja Jämijärvi.

Lisätietoa uudistuksesta ja kuntakierroksista:

Kehittämispäällikkö Anne Jortikka
Satakunnan ELY-keskus
p. 0295 022 000
anne.jortikka@ely-keskus.fi

Palveluesimies Teemu Niemelä
Satakunnan TE-toimisto
p. 0295 045 116
teemu.niemela@te-toimisto.fi

Uppdaterad: 27.03.2021