null Seuraa KasvuStartti-tapahtumaa Periscopen tai Facebookin välityksellä

Uudenmaan TE-toimisto järjestää kasvu- ja kehittymishaluisille yrityksille suunnatun KasvuStartti-tapahtuman tiistaina 11. lokakuuta 2016 uudella Team Finland -talolla Helsingin Ruoholahdessa.

Tapahtuman tavoitteena on edistää uuden yritystoiminnan syntyä, yritystoiminnan jatkuvuutta, kasvua ja kansainvälisyyttä sekä työllisyyttä.

Voit halutessasi seurata tilaisuutta suorana videolähetyksenä. Kuvaamme tilaisuuden avauksen, jossa Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen lausuu tervetuliaissanat kello 9.05–9.10. Jarmo Ukkosen jälkeen Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Antti Neimala puhuu PK-yrityksien kasvun haasteista ja mahdollisuuksista kello 9.10–9.30.

Lisäksi videoimme vielä kello 11.30–12 puhuvan oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin puheen aiheena "Treenamalla kasvua".

Puheet suorana Periscopessa ja Facebookissa

Lähetykset ovat katseltavissa suorana netissä osoitteessa www.periscope.tv/tepalvelutfi tai www.facebook.com/uudenmaantetoimisto/.

Voit osallistua lähetykseen myös puhelimellasi lataamalla ilmaisen Periscope-sovelluksen. Seuraa TE-palveluita (@TEpalvelutfi) Periscopessa, ja aseta lähetysilmoitukset päälle. Näin saat puhelimeesi push-ilmoituksen joka kerta, kun TE-palvelut lähettää. Pääset seuraamaan lähetystä ilmoituskuvakkeen kautta. Sovellus toimii iOS- ja Android -laitteilla.

Mahdollisista ohjelmamuutoksista kerromme Twitterissä twitter.com/TEpalvelutUUD.

KasvuStartti on yrittäjien ja yrittäjyyskumppaneiden kohtauspaikka

Työmarkkinat ovat jatkuvassa muutoksessa ja tulevaisuuden työpaikat syntyvät yhä enemmän PK-yrityksissä, joista on tullut tärkeimpiä uusien työpaikkojen luojia.

"Varsinaisten kasvuyritysten lisäksi jokainen menestyvä pieni ja keskisuuri yritys voi auttaa Suomea selviytymään työttömyydestä. Siksi yritysten ja yrittäjien on hyvä tuntea tarjolla olevat palvelut ja tietää keneltä voi saada apua", Uudenmaan TE-toimiston palvelujohtaja Minna Helenius sanoo.

TE-toimiston asiantuntijat toimivat tiiviissä yhteistyössä muun muassa Tekesin, Finnveran, Finpron, seudullisten yrityspalveluiden ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

"Uudenmaan TE-toimistolla on kymmenien asiantuntijoiden joukko palvelemassa alueen yrityksiä. Moni ei tiedä, että TE-toimistosta saa perinteisten rekrytointipalveluiden lisäksi apua yritystoiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen", Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden palvelupäällikkö Varpu Siivonen jatkaa.

KasvuStartti-tapahtuma on osa TE-palveluiden järjestämää KasvuStartti-tapahtumakiertuetta. Suomen Yrittäjät toimivat tapahtuman yhteistyökumppanina. Tilaisuudessa puhujina ovat muun muassa oikeus- ja työministeri Jari Lindström, Suomen yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala sekä Google Finland toimialajohtaja Hanna Kivelä.

Katso tarkempi ohjelma tästä. (pdf)

Kuvateksti: Uudenmaan TE-toimiston palvelujohtaja Minna Helenius (vas.) ja palvelupäällikkö Varpu Siivonen haluavat, että jokainen yrittäjä tuntisi hyvin tarjolla olevat palvelut ja tietäisi keneltä pyytää apua.