null Työnantajia autetaan saamaan työntekijöitä kotimaasta ulkomaisen kausityövoiman tilalle - ota yhteyttä TE-toimistoon

Koronaepidemia vaikuttaa nyt vahvasti myös maatalouteen ja ruuantuotantoon. Alalla on viime vuosina käytetty paljon ulkomaalaista kausityövoimaa, jonka saapumisesta maahan ei entisessä laajuudessa ole varmuutta.

Jos tarvitset työvoimaa yritykseesi, yrityspalvelumme auttaa osaavan työntekijän löytämisessä. Avoimen työpaikan ilmoittamisen lisäksi voimme etsiä asettamillasi hakutekijöillä ehdokkaita työnhakijoistamme.

Jotta avoimet kausityöpaikat ja kiinnostuneet työnhakijat voisivat kohdata toisensa, on tärkeää, että työnantajat ilmoittavat avoimet työpaikat te-palvelut.fi -verkkosivuille. Linkki alla.

Ilmoita avoin työpaikka te-palvelut.fi -verkkosivuille

Kun tarvitset työntekijää, voit olla yhteydessä yrityspalveluidemme rekrytoinnin asiantuntijoihin tai jättää paikkailmoituksen verkkopalveluissamme.

Alla yhteystiedot Satakunnan TE-toimiston rekrytoinnin asiantuntijoille, jotka palvelevat kausityövoiman rekrytoimiseksi alueittain. Voit olla heihin suoraan yhteydessä.

Kaakkois-Satakunta
Taina Tuovinen, p. 0295 045 186 taina.tuovinen@te-toimisto.fi

Rauman seutu
Timo Muurinen, p. 0295 045 107 timo.muurinen@te-toimisto.fi

Kankaanpään seutu
Eino Mäkinen, p. 0295 045 114
eino.makinen@te-toimisto.fi

Porin seutu
Hannele Seppä, p. p. 0295 045 057 hannele.seppa@te-toimisto.fi

Uppdaterad: 27.03.2021