Ajankohtaiset

<< Takaisin

Työvoimakoulutukset esittelyssä elokuussa Äänekoskella ja Jyväskylässä

Koulutusten infopäivät järjestetään Äänekoskella keskiviikkona 14.8. ja Jyväskylässä 23.8. Tapahtumissa kerrotaan syksyllä 2019 järjestettävistä työvoimakoulutuksista.

Koulutusten infopäivissä esitellään työvoimakoulutuksia monilta eri aloilta, kuten teollisuus-, palvelu- ja hyvinvointialoilta. Tilaisuudessa tarjotaan myös tietoa muun muassa työttömyyseduista koulutuksen aikana.

"Viimeisimpien tilastojen mukaan työvoimakoulutuksen suorittaneista 45 % on sijoittunut avoimille työmarkkinoille. Keski-Suomessa on nyt tarjolla paljon eri alojen ammatillisia- ja täydennyskoulutuksia", asiantuntija Marja-Leena Hannula Keski-Suomen TE-toimistolta kertoo.

Tarjolla olevat koulutukset koskevat pääosin aloja, joille on erityisesti koulutustarvetta. Uutuutena tarjonnassa on muun muassa Tulevaisuuden teknologiat -koulutus. Ammatillinen tutkinto -valmiiksi koulutuksen avulla on puolestaan mahdollisuus suorittaa loppuun kesken jäänyt tutkinto. Päivien aikana ovat tavattavissa TE-palveluiden asiantuntijat, Ohjaamon työntekijät sekä kouluttajat.


Infolaatikko


E-
tjänster