null Uudellamaalla tarjolla taas tuhansia kesätyöpaikkoja

Nyt on korkea aika aktivoida kesätyönhaku.

Hei nuori! Etsitkö kesäduunia? Tänäkin kesänä Uudellamaalla on tarjolla tuhansia kesätyöpaikkoja. Kun huomaat sinua kiinnostavan paikan, ota selvää paikasta ja soita annettuun numeroon. Soittaminen on hyvä tapa esittäytyä työnantajalle ja tiedustella lisää paikasta, jotta osaat räätälöidä hakemuksesi juuri siihen paikkaan sopivaksi.

Jos videoilla esiintyminen on tuttua, voit tehdä paikkaan myös videohakemuksen. Esimerkiksi Youtubessa video on mahdollista julkaista piilotettuna, jolloin sitä pääsee katsomaan vain suorasta linkistä. Katso ohjeet videoihin työnhaussa aikaisemmasta kirjoituksestamme.

 

Viimeisiä viedään, eli jos et ole vielä hakenut kesätyötä, nyt on korkea aika!

 

Espoo

Espoon kaupungilla kesätyön hakijalle on tarjolla huikeat 598 tehtävää. Osa paikoista on eri alojen opiskelijoille, mutta tarjolla on kesätöitä myös 16 ikävuodesta ylöspäin.

Katso Espoon kaupungin kaikki kesätyöpaikat täältä.

 

Helsinki

Haluatko pitää huolta stadista ja sen asukkaista? Helsingin kaupungilla työskentelee kesätöissä yleensä noin nelisentuhatta nuorta. Helsingin kaupungin kaikki kesätyöt löydät täältä.

 

Vantaa

Vantaan kaupunki puolestaan tarjoaa tänä vuonna kesätöitä 450 nuorelle. Kaikki Vantaan kesätyöpaikat löydät täältä.


Hyvinkää

Hyvinkää tarjoaa työtä niin puistoissa ja puutarhoissa, siivouksessa, keittiössä, kirjastossa, päivähoidossa kuin toimistoissakin. Ole nopea, sillä Hyvinkään kesätyöhaku päättyy 28.2.2019! Jos tarvitset apua hakemuksen tekoon, marssi Hyvinkään Ohjaamoon osoitteeseen Uudenmaankatu 20, Hyvinkää (ma-to klo 14-17). Kaikki Hyvinkään kesätyöt löydät täältä.

 

Järvenpää
Järvenpään kaupungin kesätyöhaku päättyy 15.3.2019. Kesätyöpaikkoja on tarjolla 15–18 -vuotiaille nuorille kaupungin eri palveluihin. Tänä vuonna pystyt liittämään hakulomakkeeseen myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi. Järvenpään kesätyöpaikat löytyvät täältä.

 

Porvoo

Porvoon kaupunki tarjoaa tänä vuonna yhteensä parisataa kesätyöpaikkaa niin opiskelijoille kuin nuorillekin. Saat kesätyöhakemuksiisi apua Porvoon Ohjaamosta aina torstaisin klo 13-16 osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E. Kaikki Porvoon kesätyöpaikat löytyvät täältä.

 

Raasepori

Raaseporin kesätyöt yrityksistä löytyvät täältä. Tarjolla on useita työpaikkoja hoiva-alalta sekä erilaisista myyntitehtävistä.  

 

Muistathan, että työtä kannattaa hakea muualtakin. Paitsi TE-toimiston sivuilta, kannattaa työtä hakea niin Oikotieltä kuin Duunitoriltakin. Sokerina pohjalla on vielä Työmarkkinatori, joka vaatii oman profiilin luomisen.

 

Ole myös aktiivinen ja ota selvää, onko sinun paikkakunnallasi käytössä kesätyöseteli, jolla tuetaan työnantajia kesätyöllistämisessä.

 

Tsemppiä kesätyönhakuun!